A Netflix Resident Evil-sorozata rövid teaserben mutatkozik be a játék egyik legikonikusabb ellenfelével [VIDEO]

MOZI HÍREK – Ella Balinska színésznő osztotta meg a szűkszavú videót a Resident Evil-sorozat várható megjelenési idejével együtt.

 

 

A Resident Evil (hazai címen A kaptár…)-saga idén ünnepelte 25. évfordulóját, és a rajongók egész évben örülhettek az újabbnál újabb híreknek és tartalmaknak. Mozifilmes fronton A kaptár: Raccoon City visszavár a franchise rebootjaként került a mozikba, amely igyekszik hű lenni a forrásanyaghoz, de az előzetes kritikák alapján elég langyos fogadtatásra számíthat.

De nem a Raccoon City visszavár volt az egyetlen 2021-ben érkező projekt, a Netflix animációs sorozata, A kaptár: Végtelen sötétség idén nyáron mutatkozott be a Netflixen, bár kiszámítható és nem kifejezetten ötletes cselekménnyel. Utolsó reménysugárként most a Netflix élőszereplős sorozatát várjuk.

A Resident Evil-sorozat várhatóan jövőre érkezik

A sorozat idén nyáron mutatta be szereplőgárdáját, olyan ismerős arcokkal, mint Lance Reddick, aki a Horizon: Zero Dawnban Sylent alakította, és Albert Wesker szerepét fogja átvenni. Reddick mellett Paola Nunez, Ella Balinska, Adeline Rudolph, Tamara Smart és Siena Agudong szerepelnek még majd a sorozatban. Balinska volt az, aki Twitter-fiókján megosztotta a sorozat első teaserét.

A rövid videós teaser a franchise egyik legnépszerűbb ellenségét, a zombikutyákat mutatta meg nekünk. Ezek a T-vírussal fertőzött állatok a saga első része óta az egyik veszélyforrást jelentik, ami kísérti a szereplőket, és különösen arról maradtak meg az emlékezetünkben, hogy a nagy sebességük miatt mennyire rémisztő volt a jelenlétük. A teaser a sorozat címével zárul, amely – legalábbis egyelőre – egyszerűen csak „Resident Evil”, és maga a színésznő osztotta meg a videót a 2022-es dátummal együtt.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu