Brad Pitt és Joe Kosinski közösen dolgoznak egy Forma 1-es filmen

MOZI HÍREK – Brad Pitt lesz a főszereplője a közelgő, egyelőre cím nélküli projektnek; a rendezői székben pedig Joe Kosinski ül majd.

 

 

Brad Pitt egy közelgő F1-es versenyfilm főszereplője lesz, amelynek rendezője Joe Kosinski. A jelek szerint a projektben a brit sztárversenyző Lewis Hamilton is részt vesz. Úgy tűnik, ez a mozi lesz a következő az autósporttal foglalkozó hollywoodi filmek sorában, olyan sikeres példák után, mint Az aszfalt királyai.

Úgy tűnik, Brad Pitt és Joe Kosinski már régóta próbálnak összeállni egy olyan filmre, amely az F1-es versenyzéssel foglalkozik. Még 2013-ban Pitt állítólag részt vett volna a Go Like Hell című filmben, amelyhez Kosinski és Tom Cruise is társult. A projektből azonban végül valami más lett, és megszületett Az aszfalt királyai című kasszasiker, egy teljesen más rendező- és színészkombóval: Matt Damon és Christian Bale főszereplésével, James Mangold rendezésében.

Ám most úgy látszik, Pitt ebben a készülő projektben megkapja azt, amire azóta is vágyik, és sokakat izgatottá tett az F1 világából is, különösen Lewis Hamilton közvetlen közreműködése miatt. Az Emmy-díjas autóipari szakértő, Paul Brian nemrég tweetelt a közelgő filmről, és láthatóan azért imádkozott, hogy

„Kérlek, Istenem, ne hagyd, hogy béna legyen!”

Hamilton korábban a Verdák 2, a Verdák 3 és a Zoolander 2 producere volt, de eddig csak cameo-szerepekben tűnt fel. Ha a közreműködése ebben a készülő filmben olyan, mint amire a rajongók számítanak, akkor ez lehet az első nagyjátékfilmes szereplése. Amellett, hogy olyan nagy nevek, mint Brad Pitt, Lewis Hamilton és Joe Kosinski állnak mögötte, a projektben a veterán megaproducer Jerry Bruckheimer is részt vesz, aki a Bad Boys, A Karib-tenger kalózai és a Nemzet Aranya franchise elkészültéért is felelt. Bruckheimer a készülő Top Gun: Maverickben is együttműködik Kosinskivel. Ehren Kruger forgatókönyvíró szintén részese ennek a hatalmas projektnek.

Habár még szinte semmit sem tudni arról, hogy miről is szól majd a film, a hollywoodi kiadók és a streaming platformok között máris licitháborút szított. A források szerint olyan stúdiók, mint a Paramount, az MGM, a Sony és a Universal is ajánlatot tesznek a film jogaiért. Másrészt a platformok is beszálltak a versenybe: a Netflix, az Apple és az Amazon, ami kicsit meglepő, mivel ezek a platformok általában kimaradnak az ilyen licitháborúkból.

Forrás: The Hollywood Reporter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu