A Gran Turismo 7 nosztalgikus gameplay-videóban mutatja be az egyik klasszikus pályát [VIDEO]

A Gran Turismo-széria ikonikus pályájának bemutatását egy vicces easter egg köré építették.

 

 

A Polyphony Digital Gran Turismo-sagája több mint két évtizeddel ezelőtt érkezett az első PlayStationre olyan egyedi vezetési élménnyel, amely hamar rajongók millióit nyerte meg világszerte. A Gran Turismo 7 ezúttal, a 25. évforduló alkalmából a klasszikusabb formulát igyekezett visszahozni, de nem mondott le a Gran Turismo Sporttal érkező újdonságokról sem.

Ezek közé a klasszikus elemek közé tartozik az egyik legikonikusabb pálya, a Deep Forest Raceway, amelyet egy játékmenet-videóban mutattak be, miután egy easter egg segítségével elrejtették jelenlétét az új részben. A „Starting Line” című, kulisszák mögötti videó különböző jelenetekben világító vonalak sorozatát tartalmazta, amelyek egyszerű esztétikai eszköznek tűntek, de a pálya különböző részeinek elrendezését ábrázolták.

A Deep Forest Raceway a Gran Turismo Sport kivételével a sorozat minden játékában szerepelt.

A Gran Turismo hivatalos fiókja megosztotta a kirakós különböző darabjait, amelyeken a népszerű pálya sziluettje volt látható. A Deep Forest Raceway a sorozat első része óta állandó szereplője a játékosoknak, a Sport kivételével a franchise minden címében feltűnt.

A pálya jellegzetessége, hogy egy sűrűn lakott erdőben található, a rajt egyenes és egy nagy szikla szélén található, valamint több alagúttal rendelkezik, ami szintén a franchise eredeti pályáinak klasszikus eleme. A gyönyörű táj és a pálya elsajátításának nehézsége a Deep Forest Racewayt a rajongók egyik legkedveltebb térképévé tette. Mindezen felül a Polyphony bemutatta a játék hivatalos kormányát is, amely nagy teljesítményű és bizony elég komolyan megterheli majd a leglelkesebb rajongók pénztárcáját.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu