CNET: a Sony egyik alelnökét kirúgták, miután felbukkant egy pedofil csali-videóban!

A CNET értesülései szerint a szóban forgó Sony-alelnök állítólag egy 15 éves fiúval akart találkozni.

 

 

A Sony egyik vezető alelnöke felmondott az elektronikai és szórakoztatóipari óriáscégnél, miután egy amatőr pedofíliáról készült lesifotós videóba keveredett – állítja a CNET legfrissebb cikke.

George Cacioppo állítólag egy 15 éves fiúval próbált találkozót szervezni a People v. Preds nevű YouTube-csatornán közzétett videó szerint. Cacioppo az elmúlt nyolc évben a Sony mérnöki részlegének vezető alelnöke volt, és a PlayStation Store-on dolgozott a LinkedIn-profilja szerint. A CNET cikke alapján új tudjuk, miután kiderült, hogy valóban ő szerepel a videóban, kirúgták a cégtől.

„Tisztában vagyunk a helyzettel, és a szóban forgó alkalmazottnak felmondtunk” – közölte a Sony vasárnap egy e-mailben küldött közleményben.

Cacioppo nem reagált azonnal a CNET-nek a LinkedIn-fiókján keresztül benyújtott kommentkérésére.

A videón egy operatőr látható, amint az utcán sétál egy ház felé, amely előtt Cacioppo áll. Ezután megkérdezi Cacioppót, hogy kivel tervez találkozni, és „Jeff”-ként hivatkozik rá. Miközben az operatőr további kérdéseket tesz fel, Cacioppo visszasétál a házba, és becsukja az ajtót: láthatóan nem hajlandó válaszolni. Az operatőr ekkor elkezd kiabálni, hogy hívja a rendőrséget Cacioppo ellen.

Ahogy a CNET írja, a videó leírásában közzétett Google Drive link szerint Cacioppo állítólag beszélt egy olyan személlyel, aki 15 évesnek mondta magát a Grindr-en, a melegek, biszexuálisok, transz és queer emberek közösségi alkalmazásán. Képeket is cseréltek, és Cacioppo azt mondta a csalinak, hogy a neve „Jeff”. Ezután állítólag megadta a csalinak a címét, hogy szexuális kapcsolatot létesíthessenek. A csali azt mondta, hogy Uberrel mennek a helyszínre, és Cacioppo állítólag kint várt rá.

Nem világos, hogy a találkozót követően hívták-e a bűnüldöző szerveket. A San Diego-i rendőrség nem reagált azonnal a CNET-nek az üggyel kapcsolatos megkeresésre.

Forrás: CNET

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu