A Crash Bandicoot 5-ön dolgozik a Toys For Bob?

A Toys For Bob korábban a Crash Bandicoot 4: It’s About Time-ot, vagy a Skylanders játékokat fejlesztette (a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy viszont a Vicarious Visions munkája volt, róluk írtuk már, hogy ők már a Blizzard térfelén vannak), és arról is szó volt már, hogy a kiadó utasítására kisegítő stúdiói szerepet töltöttek mostanában be, mivel a Call of Duty: Warzone fejlesztésében segítettek a Raven Software-nek. (Ez a stúdió ma szintén megfordult a hírekben.)

 

Igen ám, de a „Robi játékai” csapat (a Bob ugyanis a Robert beceneve is lehet) több álláshirdetéssel is jelentkezett. Ez még nem is lenne szembeötlő, de amikor például a senior koncepciós művész pozícióba nézünk bele, kezd gyanús lenni a helyzet, ugyanis egyrészt nem említi a Call of Duty-t, hanem nyíltan a Toys For Bobhoz keresnek valakit; másérszt pedig több nyílt pozíció is megemlíti az Activision Blizzard évenként megjelenő fejőstehenét. Azaz: a stúdió valami másba kezdett bele, ami igazán jó hír!

Az Activision Blizzard viszont nemrég megerősítette, hogy az összes fő stúdió (mármint az Activision térfelén, mert a Blizzardnak ugye ott van a Diablo IV, továbbá az Overwatch 2…) a Call of Duty-n dolgozik, de ezzel valamelyest szembe megy az áprilisi kiadói megnyilvánulás (a Crash Bandicoot 4: It’s About Time fejlesztése folytatódik). Így pedig jó kétezren dolgozhatnak az évről-évre rekordokat döntögető eladásokat felmutató franchise-on, ami eléggé elképesztőnek hangzik.

De a Crash Bandicoot 5 miképp jön a képbe? Nos, nem akarunk spoilerezni, de ha teljes mértékben végigjátsszuk a Crash Bandicoot 4: It’s About Time-ot (sok sikert hozzá, 456 gem van a játékban; nem írtuk el, négyszázötvenhatot írtunk ott), akkor a legvégső, felettébb rövid jelenetben felbukkan valaki, akit nem is láttunk a sztori elejét leszámítva, ezzel nyitva hagyva az ajtót a folytatásnak…

Forrás: VGC

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu