Menu

A Pókember: Irány a Pókverzum! 2 producerei már a 3. rész premier-dátumáról beszélnek, radikális látványvilággal kecsegtetve

MOZI HÍREK – A Pókember: Irány a Pókverzum! 2 producerei, Chris Miller és Phil Lord epikus történetet, korszakalkotó látványvilágot ígérnek, és felfedik a harmadik rész megjelenési dátumát.

 

 

A Sony közelgő Pókember: Irány a Pókverzum! 2 című folytatásának káprázatos új trailere nem csak azt erősítette meg, hogy több karakter, köztük Miles Morales és Pókember 2099 visszatér, de azt is kiderült, hogy már dolgoznak a folytatáson, hiszen az előzetes így zárult: “Az első rész.” A producerek, Phil Lord és Christopher Miller nemrég nyilatkoztak a Pókember: Irány a Pókverzum! 2 két részre osztásáról, és elárulták, hogy a Part Two 2023-ban kerül majd a mozikba.

“Miles története egy eposz. Megírtuk, amit gondoltunk arról, milyen legyen a sztori, és meglepetésünkre rájöttünk, hogy egy helyett két filmet kell csinálni. Most is dolgozunk mindkettőn, miközben beszélgetünk. A második rész valamikor 2023-ban fog megjelenni. Majd alszunk 2024-ben.”

Úgy látszik, hogy a Pókember: Irány a Pókverzum! 2 terjedelme grandiózus lesz, még epikusabb, mint amire a rendkívül tehetséges Lord és Miller valaha is számított, hiszen Miles folytatódó kalandjai a multiverzum őrületében két filmre oszlanak szét. Az elmesélt történet puszta mélysége biztos, hogy több Pókembert is tartalmazhat majd, és bár a legújabb felvételek megerősítették, hogy visszatér Oscar Isaac futurisztikus falmászója, Miguel O’Hara, azaz Pókember 2099, és Hailee Steinfeld, mint Gwen Stacy, azaz Pókasszony, kétségtelen, hogy még sok más Pók-változat is lesz, Lord és Miller pedig régi és új arcok bevonásával is kecsegtet.

“Miles újra találkozik néhány régi barátjával, és találkozik… sok újjal.”

Míg az első Pókember: Irány a Pókverzum! című filmben Miles saját dimenziójában marad, míg a többi változat meglátogatta őt, a trailerből kiderül, hogy ezúttal Miles lesz az, aki utazik. A Lord és Miller producerpáros most a dimenziók életre keltésével járó látványvilágot is megemlítette, mondván…

“Minden dimenzió gyökeresen másképp néz ki és másnak tűnik, mint a többi. Mindegyik úgy néz ki, mintha más-más művész rajzolta volna őket.”

Sok dicséretet kaptak az első rész vizuális effektjei, és joggal, hiszen a filmnek sikerült egy fényes, energikus, rétegzett élményt teremtenie, és olyan módon keltette életre a képregényeket, ahogyan eddig még soha senki. Így a folytatással szembeni elvárások nevetségesen magasak, de úgy tűnik, Lord, Miller és a kreatív csapat többi tagja megtalálta a módját, hogy megfeleljen, sőt, talán még túl is szárnyalja őket, a most megjelent trailer pedig egy kis betekintést enged a “radikálisan más” dimenziókba.

A Pókember: Irány a Pókverzum! 2-t a tervek szerint 2022. október 7-én mutatják majd be az Egyesült Államokban; a hazai premier dátuma egyelőre nem ismert.

Forrás: Entertainment Weekly

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu