A Paramount+ Halo-sorozat első trailerének premierje a The Game Awards 2021-en lesz

MOZI HÍREK – A The Game Awards mellett a Halo Infinite várva várt megjelenése utáni GOTY-estélyen még több örömben lesz részük a Master Chief rajongóknak.

 

 

A The Game Awards 2021 gála már a küszöbön áll, és a díjátadó iránti érdeklődésen túl a szervező Geoff Keighley nem mulasztotta el, hogy néhány nagy bejelentést is ígérjen. Az egyik, amit a Master Chief-rajongók biztosan beírnak a naptárukba, az a Halo tévés adaptációjának régóta várt trailere.

A Paramount+ sorozat már bemutatott egy kis teasert, amelyben láthattunk néhány darabot az ikonikus páncélból, amelyet Pablo Schreiber fog viselni, azonban a teljes trailert csak a 2021-es The Game Awards-on láthatjuk majd. Hogy emlékeztessen minket a dátumra, a sorozat hivatalos Twitter-fiókja egy újabb rövid teasert posztolt, ami a várva várt trailerből tartalmazhat részleteket.

A sorozat a Paramount+ egyik legnagyobb dobása lesz

A Halo-tévésorozat lesz az egyik nagy fogás, amellyel a ViacomCBS év elején az Egyesült Államokban elindított, Magyarországon még nem elérhető streaming szolgáltatása meg kívánja hódítani a közönséget. Európába eközben 2022-ben érkezik a SkyShowtime streaming szolgáltatása, amely a Paramount+-ot is tartalmazza.

Némi magyar vonatkozása is van a sorozatnak, hiszen a stúdióforgatások egy része nálunk zajlott, sőt egy rövid szerepben Trokán Nóra is feltűnik majd – a vele készült interjúnkat itt olvashatjátok.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu