Az HBO The Last of Us-sorozata további ismerős arcokkal bővíti a szereplőgárdát

MOZI HÍREK – A Naughty Dog híres műve, a The Last of Us tévés adaptációja Pedro Pascalra és Bella Ramsey-re számít, hogy életre keltsék a főszereplőket.

 

 

A The Last of Us HBO-sorozathoz kapcsolódó hírdömping tovább folytatódik, bemutatva azokat az arcokat, akik életre keltik majd a Naughty Dog videójátékában megismert karaktereket. Az elvárások nagyok, különösen, hogy maga Neil Druckmann is közreműködik, mint író és producer, valamint a sorozat első évadának öt rendezője közül is ő az egyik.

A főszereplőkről már eddig is tudtunk: Pedro Pascal alakítja Joelt, Bella Ramsey pedig Ellie-t. Hozzájuk csatlakozik majd Anna Torv Tessként és Gabriel Luna Tommy-ként. A másik szereplő, akiről már úgy tűnt, hogy lezárták a szereplőválogatást, az Bill volt, akit Con O’Neill alakított volna, azonban a Variety beszámolója szerint a színész állítólag időzítési problémák miatt visszalépett.

Nick Offerman játssza Bill karakterét

Végül Nick Offerman lesz az, aki a mogorva Billt életre kelti majd. A színész leginkább Ron Swanson szerepéről ismert az NBC Városfejlesztési osztály című szitkomjában, amelyet hét évadon keresztül alakított. A szereplőgárdát Nico Parker egészíti ki, mint Joel lánya, Merle Dandridge pedig Marlene szerepét fogja eljátszani.

Neil Druckmann alig egy hónapja búcsúzott el a rendezői széktől, hogy visszatérjen a Naughty Doghoz. A sorozat premierje 2022-ben várható.

Forrás: Variety

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu