Jövőre csúszott a Star Wars: The Old Republic – Legacy of the Sith kieg is

Ezt a Star Wars: The Old Republic – Legacy of the Sith, róla már most írhatjuk, hogy a 2021-es megjelenést nem fogja tartani a BioWare. A projekt vezetője, Keith Kanneg a játék weboldalán írta, hogy a Legacy of the Sith kiegészítőt elhalasztották februárra (most megint mindenki ezt a hónapot fogja teletömni?). Szerinte az olvasók közül sokan úgy várják a kieg megjelenését, ahogy ő is. Ő eléggé élvezte Manaan mélységeinek felfedezését, az új sztori tesztelését, továbbá a képességek kombinálását a harci stílusok (Combat Styles) segítségével, miközben a belső játéktesztek zajlottak.

 

A Legacy of the Sith olyasmi, amin régóta keményen dolgozott a csapat, de a rajthoz közelítve rádöbbentek, hogy nekik is kellene még egy kis idő, és ezt a két plusz hónapot további tesztelésre fogják szánni, mert sok területen módosítgattak a Star Wars: The Old Republicben, ugyanis olyan élményt szeretnének biztosítani, amit ők akarnak, és amit szerintük mi megérdemlünk. Szóval nem akarták elsietni, lenne ebből másoknak mit tanulnia.

Kanneg hozzátette, hogy a nyilvános tesztszerveren sok visszajelzést gyűjtöttek a játékosoktól, és szerinte ez felbecsülhetetlenül értékes volt a kiegészítő megfelelő formálása érdekében. A történelmi tartalmakat leszámítva (ugyanis nem nagyon akarnak spoilereket…) a kieg jelentős része, továbbá a funkciók is vissza fognak térni erre a szerverre a hét folyamán, így az előfizetők továbbra is újabb élményt kaphatnak errefelé.

Akkor a végére tegyünk fel egy költőinek is tekinthető kérdést: vajon mi más fog még halasztást kapni? Biztos, hogy lesz valami, ami nagyobbat szól majd, de talán már nincs semmi olyasmi, amit 2021 végére időzítettek és ne tettek volna át jövőre (pl. Dying Light 2: Stay Human).

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu