[TGA] Alan Wake 2: készül a horror-klasszikus folytatása, íme az első trailer [VIDEO]

A The Game Awards-on mutatkozott be az Alan Wake 2, egyelőre úgy tudni, PC-re, PS5-re és Xbox Series X-re, illetve S-re jelenik majd meg.

 

 

Az Alan Wake-rajongók évek óta sóvárogtak a szeretett misztikus akció-kaland-horror visszatéréséért, és tegnap, a The Game Awards 2021-en a Remedy Entertainment csapata beteljesítette ezt a régóta dédelgetett álmot: az Alan Wake 2 valósággá vált! Ráadásul máris kaptunk egy első, rövid teasert, a provizórikus megjelenési dátum kíséretében: 2023.

Az újdonságot megünnepelendő, a jelen és más nagyszerű akciójátékok, mint a Max Payne vagy a Control forgatókönyvírója, a veterán Sam Lake is megjelent, aki felidézte, hogy közel tíz év telt el az eredeti játék kiadása óta – amely éppen idén kapott egy jó kis ráncfelvarrást az Alan Wake Remastereddel.

Mik az újdonságok?

A játék inkább a horror-elemekre koncentrál majd, de további részletekbe nem bocsátkoztak a fejlesztők.

Az Alan Wake 2-t egy rövid filmes trailerrel leplezték le, amely a kaland főhősének portréjával zárul. Tudom, már mindenki nagyon várja, hogy kipróbálhassa a klasszikus folytatását, de egy kicsit még türelmesnek kell lennünk. Sam Lake megerősítette, hogy míg 2022-ben bőven kapunk majd további híreket, a Remedy csapata az elkövetkező hónapokban keményen dolgozik azon, hogy a várva várt projekt PC-re, Xbox X|S sorozatra és PlayStation 5-re is megjelenjen 2023-ban.

A finn stúdió a Crossfire X szóló kampányán is dolgozik, amelyről néhány hete megerősítették, hogy már a befejezéshez közeledik.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu