[TGA] Monolith Productions, a Middle-Earth: Shadows Of Mordor alkotója, bejelentette a Wonder Woman játékot [VIDEO]

A Monolith fogja fejleszteni ezt a játékot a DC egyik leghíresebb hősnőjének főszereplésével

 

 

A videojátékok világában mindenféle szuperhősök jelen voltak, ami az elmúlt években még inkább felerősödött, amikor ezek a karakterek a nagyvásznon is felemelkedtek. Most Wonder Woman, a DC-univerzum egyik leghíresebb hősnőjén a sor, hogy a Monolith saját videojátékában szerepeljen, akik olyan játékok szerzői, mint a Middle-Earth: Shadows Of Mordor vagy a F.E.A.R.

A YouTube-on egy nyitott világú akció-kalandjátékként mutatják be, amelyben Dianának azért kell harcolnia, hogy egyesítse az amazonokat az emberiség többi részével.

A történetről és arról, hogy miről fog szólni az játék, nem sok részletet árultak el, de az biztos, hogy Wonder Woman lesz a főszereplő. Várnunk kell tehát a Monolith és a Warner Bros. további információira a címmel kapcsolatban, hiszen a megjelenési dátumon és a platformokon túl, melyeken a játék megjelenik, még számos ismeretlen kérdésre kell választ kapnunk.

Az viszont kétségtelen, hogy a fejlesztő a hősnőnek sokkal nagyobb szerepet szán egy saját videojátékban, így akciódús játékmenetre számíthatunk, ahogy azt Diana kalandjaiban a képregényekben is láthattuk. Emellett a Nemesis rendszer visszatérését is megerősítették.

A The Game Awards 2021 igazán fontos gála lett a videójátékok világában, így igyekszünk folyamatosan tájékoztatni titeket. Így minden olyan hír a rendelkezésetekre áll, amelyet az eseményen jelentenek be.

Forrás: millenium

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu