[TGA] A Steelrising új, látványos előzetesének címe „A Halál Angyala” [VIDEO]

A Nacon kiadásában, illetve a Spiders fejlesztésében készülő Steelrising őrülten látványos steampunk-kalandnak ígérkezik az 1789-es Párizsban…

 

 

A Steelrising felütése, mondhatjuk, nem hétköznapi, hiszen az alternatív történelem ingoványos talajára kalauzolja a játékosokat:

„Párizs, 1789. A város a terror fogságában senyved. A forradalmat XVI. Lajos és könyörtelen mechanikus hadserege vérbe fojtotta. Az Aegisre, egy mérnöki csodára hárul a feladat, hogy felvegye a harcot a királyi automaták soraival, és megváltoztassa a történelem menetét…”

Tegyük hozzá rögtön, a GreedFall készítőitől nem áll távol a valós eseményektől történő elrugaszkodás hiteles és – mindenekelőtt – szórakoztató prezentációja, és az alapján, amit eddig tudunk, mindez a Steelrisingban sem lesz másképp.

A játék legújabb, a The Game Awards 2021-en bemutatott trailerében láthatjuk, mi mindenre képes Aegis, a táncban és küzdelemben egyaránt jártas automata, akit nemes egyszerűséggel csak mint „A Halál Angyala” mutat be nekünk a videó narrátora.

Ami a játékmenetet illeti, erről a témáról továbbra is mélyen hallgatnak a fejlesztők: a Steam-en olvasható kis kedvcsinálóból annyi mindenesetre kiderül, hogy a harc mellett fontos helyet foglal majd el a játékban a felfedezés, különféle titkok felfedése és izgalmas küldetések végrehajtása. Állítólag a cselekmény hihető történelmi beágyazottságára különösen nagy hangsúlyt fektetnek majd, ami egy, a valóságtól látszólag ilyen hatalmas mértékben elrugaszkodott játék esetében különösen érdekes, de becsülendő célkitűzés.

A Steelrising 2022 júniusában érkezik majd PC-r, PS5-re valamint Xbox Series S-re, illetve X-re.

Forrás: Steam

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu