A Remedy szerint az Alan Wake 2 lesz az eddigi legszebb játéka

Sam Lake, a Remedy Entertainment munkatársa szerint az Alan Wake 2 lesz az eddigi legszebb játékuk

 

 

Az IGN-nek adott interjújában Sam Lake kijelentette, hogy az Alan Wake 2 messze minden idők legmeggyőzőbb és legszebb Remedy játéka lesz. A játék a Northlighton fog futni, ugyanazon a saját fejlesztésű játékmotoron, amely a Controlt és a Quantum Breaket is futtatta. A Northlightot azonban nem kizárólag azért használták, mert a játékok gyönyörűen néztek ki, amikor a motoron futottak.

Bár az Epic Games adja ki az Alan Wake 2-t, a Remedy nem az Epic sokat emlegetett Unreal Engine 5-öt fogja használni. Mint Lake elmondta, a Remedy a Northlight mellett döntött az Unreal Engine 5 helyett, mivel ismeri a motort, és úgy véli, hogy az jobban illeszkedik majd a fejlesztő elképzeléseihez az Alan Wake 2 esetében.

Úgy érezzük, hogy különösen egy ilyen élmény esetében, ahol a hangulat és a stilizáció fontosabb, mint valaha, annyira jól ismerjük a Northlightot, hogy bizonyos dolgokra tudunk koncentrálni, és bizonyos dolgokat előrébb tudunk tolni.” – mondta Sam Lake.

Az Alan Wake 2 a jelek szerint részben, ha nem is teljesen, de elhagyja az eredeti játék akció aspektusát, így a címnek erősen a látványra és az atmoszférára kell majd támaszkodnia.

Mivel a Remedy jól érzi magát a Northlightban, lehetőségük lesz arra, hogy a játékmotorral az eddigieknél messzebbre menjenek. Az olyan játékok, mint a Control és a Quantum Break nagyszerű megjelenésű játékok voltak, de vizuálisan érdekesebbek voltak, mert a Remedy a környezetet használta. Mindkét cím nagyban támaszkodott a Northlight képességére, hogy változatos és érdekes környezeteket hozzon létre, amelyeket a felhasználók elpusztíthattak, miközben olyan környezeteket is biztosítottak, amelyek zökkenőmentesen alakultak és változtak.

Az Alan Wake 2 a tervek szerint 2023-ban jelenik meg PC-re, PS5-re és Xbox X/S sorozatra.

Forrás: gamersrd

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu