[TGA] GTFO meglepetés megjelenés PC-n: az 1.0-s verzió a The Game Awards 2021 gálán debütált [VIDEO]

10 Chambers már korábban bejelentette, hogy egy sokkal kiforrottabb verzióval váltják fel a Early Access GTFO-t.

 

 

A GTFO rémisztő expedíciói jó néhány játékost lenyűgöztek, eléggé ahhoz, hogy a jelenlegi legnehezebb játékok közé kerüljön. Azonban ahogyan vannak olyan felhasználók, akik nem adják fel a játék nyújtotta veszélyeket, úgy a 10 Chambers is továbblép az ötlettel, miután bejelentette az Early Access befejezését. A döntés oka nem más, mint a GTFO 1.0-s verziója, amely meglepetésszerűen a The Game Awards 2021 alatt jelent meg PC-n.

A készítők a végletekig csiszolták az élményt, aminek köszönhetően olyan jelentős fejlesztésekkel, új játékmechanikákkal gazdagodtunk, mint a karakterek testreszabása, a különböző mentési pontok az expedíciók során és a csapatokat kiegészítő botok, többek között. Ami a grafikát illeti, a 10 Chambers nem hagyta ki a lehetőséget, hogy emelje az animációk és a renderelési rendszer minőségét, így a kalandban való elmerülés még nagyobb lesz.

A GTFO ezen változata ugyanis nem csak a játék rajongóinak készült, hiszen a fejlesztőstúdió célja, hogy az új felhasználók elvárásainak is megfeleljen: „Ha játszottál az Early Access alatt, akkor észre fogod majd venni a különbséget a minőségben és a fejlesztésekben, hogy a játék legnehezebb részei a legszórakoztatóbbak lettek.”

„Keményen dolgoztunk azon, hogy új játékosokat üdvözölhessünk, miközben a kihívás a hardcore közönségünk számára is megmaradjon” – magyarázza a játék kreatív igazgatója, Ulf Andersson.

De ezzel még nincs vége a horror co-op történetnek, hiszen a 10 Chambersnek még rengeteg terve van a GTFO élmény további bővítésére. Végül is, Hjalmar Vikström tervezési igazgató szerint: „Az új, 1.0-s verzióval kezdjük látni, hogy mi minden van ebben a játékban. A rettegéssel, rejtvényekkel és eszközökkel kapcsolatos ötleteink listája nagy, és nagyon izgatott vagyok a GTFO következő néhány éve miatt”.

Természetesen a 10 Chambers célja egy jottányit sem változott, hiszen már régóta komoly frissítésekkel fejleszti a játék rémisztő megközelítését. A közösség pedig, bár imádja az ilyen tartalmakat, még nagyobb kihívásokkal kell majd szembenéznie az expedíciók során, hiszen a küldetések 90%-a game overrel végződik…

Forrás: 3DJuegos

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu