Scorn: a rejtélyes „biopunk” horror FPS új trailerrel jelentkezett [VIDEO]

Az Ebb Software Xbox Seriesre és PC-re készülő első személyű lövöldéje, a Scorn már többször is halasztást kapott, de úgy tűnik, jövő ősszel érkezik.

 

 

A Scorn a horrorrajongók egyik legjobban várt játéka volt, köszönhetően a H. R. Giger és az Alien-univerzum által inspirált összetéveszthetetlen dizájnnak. A készítők 2017-ben indították el a Kickstarteren a projekt finanszírozását, azonban a Microsoft, a Kowloon és a Kepler befektetéseit követően a projekt némi késedelmet szenvedett, leginkább azért, mert a folyamatosan növekvő büdzsé okán egyre ambiciózusabbá vált.

A múlt hónapban a stúdió az új játékmenet-bemutató, illetve és a rendezvényeken való jelenlét hiányára úgy reagált, hogy kijelentette: a hype az iparág problémája, amely folyamatosan akadályozza és késlelteti a projekteket. Úgy tűnik azonban, hogy végül az Ebb Software csapata a 2022 októberi megjelenési dátummal készül a fejlesztés utolsó hónapjaira.

A Scorn 2022 októberében érkezik Xbox Seriesre és PC-re

Az Ebb Software egy trailerben osztotta meg a Scorn várható kiadási dátumát, amely bemutatja mindazt a hangulatos horrort, ami a rajongókat is megnyerte: a biopunk-esztétikus környezetben feltűnő rejtélyes figurák senkit sem hagynak majd hidegen. Az Ebb Software új információkat is megosztott a Kickstarteren, többek között a fejlesztési folyamat további technikai aspektusait, valamint egy interjút a művészeti csapattal.

„Izgatottan osztunk meg újabb híreket a játékról és a megjelenési dátumról. A Scorn egy igazán izgalmas munka volt az egész stúdió számára. A hangulat, az utazás és az élmény, azt szeretnénk, ha a Scorn minden pillanata érzelmi és szentimentális reakciót váltana ki” – vallotta meg Ljubomir Peklar, az Ebb Software vezérigazgatója. A stúdió azt ígérte, hogy a megjelenéshez közeledve további híreket és frissítéseket osztanak meg.

Forrás: Kickstarter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu