A The Game Awardsra készült volna a Rockstar a Bully 2-vel?

A már másfél évtizede megjelent Bully (ami Európában PS2-n más néven jött még ki) folytatásáról szinte évente hallani pletykákat. Talán csinál a franchise-zal valamit a Rockstar, talán nem.

 

Visszamentünk az időben? 2019-ben volt ugyanis az, hogy gyakran felbukkantak ilyen-olyan pletykák a Bully második részéről, és akkortájt olyasmit is hallani lehetett, hogy a PlayStation 5 és az Xbox Series nyitócímei közé tervez vele a Rockstar, de mivel utána meg a Grand Theft Auto VI-ról jöttek ilyen-olyan gondolatok (amiknek mondjuk ideje is volt, mert a Grand Theft Auto V már nyolc éve, hogy megjelent, és most egy újabb újrakiadást fog kapni…), nem badarság azt gondolni, hogy a Rockstar Games inkább a GTA új részére koncentrál.

Tom Henderson a Twitteren azt írta, hogy állítólag a The Game Awards egyik meglepetés bejelentéseként számítottak a Bully 2-re a múlt héten, ugyanis néhány embernek a Rockstar és a Take-Two olyan anyagokat mutatott meg, ami egy bejelentésre sugalló jel is lehet. Henderson szerint most eléggé homályos minden a játék körül, és neki is vissza kell fognia magát, viszont ha hall róla, akkor tájékoztatni fog minket is.

Néhányan egyfajta játszható verziót láthattak a Bully-ból, de nem a The Game Awards alatt, hanem azt néhány héttel korábban, úgyhogy november közepén, végén. Henderson úgy érezte, hogy be kellett számolnia az ügyről, mert szerinte valami a sorozat körül (lehet-e sorozat, ha eddig mindössze egy rész, és annak több portja jelent meg?) lassan, de biztosan készül.

Blake Hester, a Game Informer egyik társszerkesztője a ResetEra fórumon nemrég burkoltan a Bully 2-re utalt, ugyanis valamilyen beszámoló jöhet 1-2 héten belül, egy kollégája pedig próbálta csitítani a kedélyeket. Aztán lehet, hogy a végén mindössze annyi lesz az egész, hogy a Bully 2 pont olyan helyzetben van, mint az Agent: nem létezik, feladták, pont…

Addig elő lehet venni az első részt, amiről itt részletesebben is írtunk.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu