A Cyberpunk 2077 az év játéka Japánban

Most, hogy közeleg a 2021-es év vége, ideje rangsorolni az év legjobb játékait, és a Cyberpunk 2077 meghódítottaa felkelő nap országát

 

 

A rajongók nemrég fedezhették fel a győztes játékokat a The Game Awards 2021-en, ahol az It Takes Two lett az év játéka, de alternatív ítéletekben sincs hiány. Közvetlenül Japánból érkezik például az IGN Japan mókás Top 10 Best Games of 2021 című összeállítása. Ez utóbbival a japán lap egy határozottan ellentrendes ítéletet osztott meg, amelynek élére a Cyberpunk 2077 került.

A CD Projekt RED ambiciózus produkcióját jellemző viharos debütálás után a Rising Sun újság úgy döntött, hogy a lengyel játékfejlesztő Night City megformálásában végzett munkáját jutalmazza. Az IGN Japan 2021-es rangsorának élére helyezett Cyberpunk 2077 megelőzte a Metroid Dread és az It Takes Two című játékokat, amelyek a második, illetve harmadik helyen állnak. A teljes rangsor alább olvasható:

  1. Cyberpunk 2077 (PC verzió)
  2. Metroid Dread
  3. It Takes Two
  4. Monster Hunter Rise
  5. Forza Horizon 5
  6. Inscryption
  7. Deathloop
  8. Hades
  9. Resident Evil Village
  10. Tales of Arise

Ha visszatekintünk az elmúlt tizenkét hónapra a videojátékok világában, a japán lap olyan indie produkciókat díjazott, mint az Inscryption, valamint olyan nagy AAA-kat, mint a Resident Evil: Village és a Forza Horizon 5. Hiányzik többek között a Ratchet & Clank: Rift Apart vagy az elismert Kena: Bridge of Spirits. A Cyberpunk 2077 kritikánk pedig itt olvasható.

Forrás: diariogames

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu