Keanu Reeves soha nem játszott Cyberpunk 2077 de nevet az egyik mod [VIDEO]

Keanu Reeves megtapsolja a Cyberpunk 2077 mod készítőjét, amelyben a játékosok szexelhettek vele

 

 

A Cyberpunk 2077 kezdetben eléggé rázósan indult a sok hibája miatt, néhány játékos megragadta az alkalmat, hogy különböző modokat alkalmazzon a CD Projekt Red címéhez. Az egyik leghíresebb a Jonny Silverhanddel való aktus volt. Eddig semmi baj nincs, kivéve, hogy ezt a karaktert a híres színész Keanu Reeves alakítja

Igen, ez a mod lehetővé tette, hogy a színésszel töltsük az éjszakát, ami végül sokak által imádott dolog lett. A modot azonban a lengyel stúdió kérésére eltávolították, mivel úgy ítélték meg, hogy a színészt sérthette volna azzal, hogy az arcát adta a karakterhez.

Az interjú során, amelynek főleg az volt a célja, hogy a The Matrix Awakens megjelenéséről beszélgessenek, Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss a The Verge-nek számos témáról beszélt, és végül a beszélgetés a Cyberpunk 2077-re terelődött, különösen a Johnny Silverhand karakterét érintő szexuális módosításokra.

A színész elmondta, hogy még nem játszott a játék végleges verziójával, bár demókat látott, Alex Health, a riporter pedig megkérdezte tőle, hogy tudta-e, hogy a Johnnyval készült szexmodot keresik a legjobban a játékosok. „Igen! Ó, Istenem, ez mindig jó, ha jó, és… tudod… ” – válaszol Reeves szórakozottan. A Trinity színésznője sokkal kevésbé lelkesen fogadta a hírt, bár nem tudta megállni, hogy ne mosolyogjon. „Én viszont azt mondom, hogy nem, köszönöm. Nem, köszönöm! De hát, Keanunak nem gond„. A beszélgetés itt véget is érhetett volna, de Keanu ezután egy hosszú és szórakoztató csevegés során őszintén beszélt a szex jelenlétéről a virtuális valóság játékokban:

„Gondolj a pornóban lévő sok pénzre, eh. Még csak ott sem kell lenned, és az emberek digitálisan szexelhetnek a digitális avatároddal – hogy is hívják most, csak előfizetett tagoknak? Lehetne egy jelmezed, amit valószínűleg Svédországban vagy Németországban gyártanak, ó, istenem, és aztán ott van a virtuális valóság. Aztán gyűjthetnének rólad adatokat az izgalmi méréseiddel: A jelmezben vagy az izgalmi mérésekkel a csak tagoknak szóló Metaversen keresztül, tehát leveszed az egészet, és megkérdezed magadtól, hogy hogyan érzed magad ebben a kapcsolatban. Aztán megfogod azt a valódi dolgot, és azt mondod, hogy „ó, ember, annyira örülök, hogy megértettük a valóságot„.” – mondta Keanu Reeves

Mindenesetre érted, a színész kicsit elszállt a témától, de neki semmi kifogása a videojátékokban megjelenő szex ellen, amíg azt a megfelelő módon csinálják. Azt még nem tudni, hogy a hírhedt modot újra licenszeli-e a CD Projekt, amikor a Cyberpunk 2077 megjelenik a virtuális valóságban. A The Matrix Awakens-ről itt olvashatsz bővebben. A Cyberpunk 2077 kritikánk pedig itt olvasható.

Forrás: millenium

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu