Megérkezett a Legendás állatok és megfigyelésük – Dumbledore titkai várva-várt előzetese! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Warner Bros. közzétette a Legendás állatok és megfigyelésük – Dumbledore titkai trailerét, Jude Law, Mads Mikkelsen és Eddie Redmayne főszereplésével.

 

 

Íme, a Legendás állatok és megfigyelésük – Dumbledore titkai hónapok óta tűkön ülve várt előzetese végre megérkezett, és egy újabb akciódús kalandot ígér, amely J.K. Rowling varázslóvilágában játszódik. A trailerben végre jobban szemügyre vehetjük Mads Mikkelsent is, aki Johnny Deppet váltja a sötét varázsló, Gellert Grindelwald szerepében.

A Legendás állatok és megfigyelésük – Dumbledore titkai a Warner Bros. tervezett ötrészes Legendás állatok-sorozatának harmadik része, amely a Harry Potter-filmek előzményeként szolgál. A franchise állandó szereplője, David Yates rendezi a filmet J.K. Rowling és Steve Kloves forgatókönyvéből.

Ha minden igaz, a film közvetlenül a 2018-as Grindelwald bűntettei után veszi fel a fonalat. Visszatér Jude Law mint Albus Dumbledore, Eddie Redmayne mint Newt Scamander, Ezra Miller mint Credence Barebone, Katherine Waterston mint Tina Goldstein, Dan Fogler mint Jacob Kowalski és Alison Sudol mint Queenie Goldstein.

Nagy változás azonban, hogy Mads Mikkelsen helyettesíti Johnny Deppet Gellert Grindelwald szerepében.

Deppet állítólag nem sokkal azután bocsátotta el a stúdió, hogy elvesztette a The Sun elleni rágalmazási perét, amiért a lap „feleségverőnek” nevezte őt 2018-ban. Depp azt állította, hogy a Warner Bros. kérésére mondott le a szerepről, és a fizetése jelentős részét megkapta. A rajongók ellenérzései közepette Mikkelsent jelentették be Depp helyére, és jelentős változtatásokat eszközöltek a karakter kinézetén és viselkedésén. Grindelwaldnak már nincs fehér haja és bajusza, illetve a szemei is ugyanolyan színűek. Mikkelsen korábban már beszélt arról, hogy nem Johnny Depp vagy Colin Farrell alakítását veszi alapul. Kíváncsian várjuk, mit képes kihozni a rettegett sötét varázsló, Grindelwald szerepéből.

 

 

Mads Mikkelsen mint Gellert Grindelwald

 

 

A Legendás állatok és megfigyelésük – Dumbledore titkai című filmben továbbá Callum Turner, William Nadylam, Poppy Corby-Tuech, Jessica Williams, Victoria Yeates, Richard Coyle és Oliver Masucci is feltűnik majd.

Ami a trailert illeti, tele van számos izgalmas pillanatokkal, és még több varázslényt, illetve varázsló párbajt ígér. Még némi, a Roxfrothoz kapcsolódó nosztalgiázásra is jut benne idő…

A Legendás állatok és megfigyelésük – Dumbledore titkai hazai premierje április 14-én várható.

Forrás: Variety

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu