Alan Wake 2: vajon visszatérnek az első rész szinkronszínészei?

Az ikonikus Alan Wake folytatásának bejelentése után a közösség gyorsan kérdőre vonta a fejlesztőket…

 

 

Az Alan Wake a rejtély és a feszültség remek kombinációjának köszönhetően vált a videójátékok egyik ikonjává – a Remedy 2010-es alkotása máig az egyik legjobb ilyen jellegű „koktél”. Azóta sok játékos türelmetlenül várja a karakter visszatérését, ezért az Alan Wake 2 bejelentése után ezernyi kérdést tettek fel a fejlesztőknek.

A kételyek lavinája ellenére Sam Lake, a Remedy kreatív igazgatója azzal szerette volna enyhíteni a közösség felfokozott izgalmán, hogy megválaszolja a leggyakrabban visszatérő kérdéseket. Annyi idő telt el az első játék és a folytatás között, hogy sokan attól tartanak, megváltozik a karakter arca és hangja, akit 2010-ben Ilkka Villi és Matthew Porretta színészek játszottak.

Szerencsére Lake egy tweetben megerősítette, hogy ezek a szakemberek visszatérnek az Alan Wake 2-ben.

Ezzel azonban még nem ért véget a rövid kérdezz-felelek, a kreatív igazgató ugyanis egy fontos kérdésre is válaszolni szeretett volna a közösségnek: Lesz-e harmadik személyű játék?

Nem szabad elfelejtenünk, hogy néhány franchise drasztikusan áttért az FPS-játékmenetre, így nem lenne észszerűtlen azt gondolni, hogy ugyanez történik majd az Alan Wake folytatásával is. Lake azonban csírájában elfojtott minden ilyen spekulációt, amikor megerősítette, hogy a játék továbbra is harmadik személyű lesz.

Ezzel egyelőre vége a Remedy kapcsolódó híreinek, mivel a kreatív igazgató elmondása szerint „néhány egyszerű pontosítást akart kiadni, mielőtt visszamegy a sötétbe, hogy folytassa a munkát”, így a fejlesztő hivatalos fiókjait kell majd figyelnünk, ha további részleteket szeretnénk megtudni az Alan Wake 2-vel kapcsolatban.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu