Dead By Daylight: Kör kollaboráció, ráadásul az eredeti, japán filmmel! [VIDEO]

A Dead by Daylight sok esetben közösködött már más horror franchise-okkal (Hellraiser, Resident Evil, Silent Hill, csak néhány példát említünk), úgyhogy a Kör csatlakozása ebből a tekintetből nem is olyan meglepő.

 

A Behaviour Interactive még adós a Ringu-alapú gyilkos és túlélő leleplezésével, esélyes, hogy Yamamura Sadako, az ijesztő szellemleányzó ellen kell túlélnünk majd az új kollaborációban, ami az eredeti, 1998-as japán filmre alapul (ezért is a RINGU név!), nem beszélve annak eredetéről, az 1991-es, azonos nevű könyvről, amit Suzuki Kōji írt. Úgyhogy echte távol-keleti túlélő horrorra lesz érdemes felkészülni, ami nem is rossz, hiszen mostanában olyasmiből hiány van.

A hivatalos jellemzés szerint a horrortörténelem egyik fontos eleme csatlakozik a Dead by Daylight kiterjedt stábjához. A Ringu a ködben elterjeszti átkát, és egy új fejezetet hoz, ami értelemszerűen Suzuki művén és az eredeti, első filmadaptáción alapul (mert igen, az amerikai átirat 2002-ből nem volt az!). A könyv és a film alapja már önmagában is ijesztő: egy videó megtekintése (itt értelemszerűen nem YouTube-ra kell gondolni, hanem egy VHS kazettára…) hét napon belül halált ígér, ha megnézzük.

A japán franchise nemzetközi befolyásához kétség sem férhet, és ezért a Behaviour örömmel fogadja be a szerintük horror best of panteonnak nevezett Dead by Daylightba a Ringut, aminek melankólikus világa van, ebből fakadóan pedig számtalan izgalmas lehetősége lesz. Azért hétnél több napot kell várni, hogy a Dead by Daylight új fejezetéről halljunk (valószínűleg 2022-ig kell, mert a montreali központú stúdióból sem nézzük ki, hogy karácsony és újév között dolgozni fognak), de Dave Richard, a kreatív rendező szerint nyomot fog hagyni maga mögött az új fejezet, ami szerinte egy gyors szívverést okozó élmény lesz.

A Ringu frissítés a tervek szerint március tájékán fog eljutni a PlayStation 5-ön, Xbox Seriesen, PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on, Nintendo Switch-en, Google Stadián, iOS-en és Androidon is elérhető játékba.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu