A Horizon: Forbidden West PS4-verzióját négy új screenshoton csodálhatjuk meg

A Guerrilla Games új képeket tett közzé a Horizon: Forbidden Westről, és garantálja, hogy a régi konzolon is hasonló élményben lesz részünk, mint a legfrissebb generáció gépein.

 

 

A Horizon: Forbidden West különböző újdonságainak bemutatásakor a Guerrilla Games a konzol 2020-as premierje óta értelemszerűen a PlayStation 5-ös verzióra koncentrál. A játék azonban PS4-re is megjelenik majd, méghozzá egy olyan változatban, amely méltó lesz az alkotók hatalmas ambícióihoz.

„A Forbidden West lenyűgözően néz ki és remekül fut PlayStation 4-en” – Guerrilla Games

Legalábbis ezt akarta demonstrálni a holland csapat, amikor négy, a Sony régebbi konzolján rögzített képet publikált a készülő játékból. „Eddig rengeteg felvételt adtunk nektek a Horizonról: Forbidden West PS5-ön, de a játék PlayStation 4-en is fantasztikusan néz ki és remekül fut” – posztolta a Killzone-saga mögött álló csapat a Twitteren.

 

 

 

 

Egyelőre még várnunk kell a pontosabb részletekre a játék teljesítményéről a korábbi PlayStation hardvereken.

Horizon: A Forbidden West jövő február 18-án lesz elérhető PS5-re és PS4-re. Garantáltan új utakat járhatunk majd be Aloyjal a „Tiltott Nyugat” veszélyes és fantasztikus vidékein, ahol új és rejtélyes fenyegetések várnak ránk, többek között nagyobb és impozánsabb gépekkel való összecsapások.

Forrás: Twitter

 

 

 

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu