A Life Is Strange alkotói bejelentik Gerda: A Flame In Winter [VIDEO]

A Dontnod kiadó a Gerda: A Flame In Winter című játékkal debütál

 

 

Két generációval ezelőtt a Life is Strange-nek sikerült magával ragadnia a játékosokat egy olyan felvetéssel, ami idővel népszerűvé vált. Azóta a Dontnod rengeteget nőtt, ami nagyban köszönhető a Tencent tőkebefektetéseinek, és ez lehetővé tette, hogy kiadóként kezdjenek el tevékenykedni, kiadva saját és más stúdiók játékait.

Ez a Gerda: A Flame in Winter, az első külsős cím, amelyet a francia cég ad ki, és amelyet a PortaPlay fejlesztett. A játékot a Nintendo által a hét elején megosztott Indie World során jelentették be, és egy trailert mutattak be a játékról, amelyet egy intim narratív kalandként írnak le, RPG-s beütésekkel.

A második világháború idején játszódik, Dánia német megszállásának kellős közepén. Valós események ihlették, és Gerda bőrébe bújhatunk, egy ápolónő bőrébe, akinek az élete egyik napról a másikra bonyolódik. Az eszével és a közösségének tudásával felfegyverkezve kell megpróbálnia megmenteni szeretteit, miközben hű marad önmagához.

A döntések a felfedezés, a párbeszéd, valamint az erőforrások és a kapcsolatok kezelése révén születnek meg. Gerda személyiségjegyei a képességei, és a másokkal való kapcsolata határozza meg, hogyan bontakozik ki a megrendítő történet, amelyet elénk tár.

Gerda: A Flame in Winter 2022-ben érkezik PC-re (Steam) és Nintendo Switch-re, konkrét dátumot még nem írtak be a naptárba. A Dontnod egy olyan kiadást biztosít, amely megerősíti, hogy független akar maradni, valamint jó úton halad tovább legismertebb franchise-ával, amely pár hónap múlva megkapja a Life is Strange Remastered Collectiont.

Forrás: eurogamer

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu