A Far Cry 6 trailerrel köszönti Danny Trejót: a színész két új küldetéssel érkezik Yarára [VIDEO]

Danny Trejo néhány hete tévedésből már feltűnt a játékban, de a Ubisoft mostanra hivatalosan is beemelte őt a Far Cry 6-ba.

 

 

A Far Cry 6 az októberi megjelenést követően továbbra is kap tartalmat, ezúttal pedig hivatalosan is bekerült a játékba Danny Trejo színész. A személyiség néhány hete véletlenül már feltűnt Yarán, amit a Ubisoft egy frissítéssel orvosolt, majd további értesítésig eltávolította a legendás színész szerepét tartalmazó kiegészítést. Most a francia stúdió teljes megerősítésével és két új ingyenes küldetéssel újra bekerül a színész az akciódus FPS-be.

Danny Trejo küldetései mostantól elérhetőek a Far Cry 6-ban

A Ubisoft által kiadott trailer részletezi a Danny Trejo és tartalma körüli újdonságokat, de ezek két küldetésben foglalhatók össze, amelyek már most elérhetőek. Az elsőben, amely a „Danny és Dani vs. mindenki más” címet viseli, a profinak segítünk végrehajtani egy tervet Yara élelmezésére, majd az ezt követő „Malagua” nevű különleges művelet során a színész csatlakozik a játékoshoz, hogy segítsen az Anton Castillo kormánya ellen tiltakozó diákoknak.

Danny Trejo azonban még ennél is több meglepetést tartogat számunkra, hiszen a fent említett küldetések mellett exkluzív felszereléséhez is hozzáférhetünk majd. Ebben a Danny Trejo Bundle-ben új tárgyakat találunk, amelyekkel testre szabhatjuk főhősünket, köztük Trejo valódi ruháját, és egy taco teherautót, amellyel Yarán keresztül autózhatunk egy finom falatozással egybekötve.

Egyértelmű tehát, hogy a Ubisoft továbbra is dolgozik a legújabb Far Cry rész fejlesztésén, hiszen a Vaas DLC is bővült egy exkluzív kiegészítéssel, 12 percnyi gameplay mellett lehetővé téve számunkra, hogy felfedezzük az ikonikus gonosztevő gondolatait és eredetét.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu