A Marvel rajongók izgatottan várják Jon Watts Fantastic 4 filmjét

A Fantastic 4 film rendezője Jon Watts lesz, aki az új Pókember-trilógiáért felelős Tom Hollanddal

 

 

A Marvel Studios rajongói odavannak a Pókember: Nincs hazaút című filmtől, amely nemrég került a mozikba. Emiatt dicsérik annak rendezőjét, Jon Wattsot, és úgy vélik, hogy a Fantastic 4 jó kezekben lesz. Egy ideje már megerősítették, hogy ő lesz a rendező, aki az új rebootért felel.

Nem szabad elfelejteni, hogy a Fantastic 4 hasonló helyzetben van, mint a Pókember a Marvel Studiosnál. Mivel van két korábbi sagájuk különböző színészekkel, ezért újra kell indítaniuk őket, és be kell vezetniük egy már létező mozis univerzumba. Peter Parker esetében kihasználták az Amerika Kapitányt: Polgárháború (2016) bemutatására, de egyelőre nem tudni, hogy Reed Richards és a többiek más hősökkel, például a Doctor Strange az Őrület multiverzumában (2022) vagy a következő Hangya és a Darázs részben tűnnek-e fel először, vagy egy saját filmben láthatjuk őket, amelynek még mindig nincs megjelenési dátuma. Ha érdekel, elolvashatod a Pókember Nincs hazaút kritikánkat itt.

Összegyűjtöttük a Marvel Studios rajongóinak legjobb kommentjeit a közösségi médiában a Jon Watts rendezésében készülő Fantastic 4 filmről:

 

Mióta láttam, hogy az MCU Spidey-trilógiája a Nincs hazaút című filmmel zárul, azt hiszem, nyugodtan kijelenthetjük, hogy A Fantastic 4 jó kezekben van,” – tweetelte az egyik néző.

 

„Azt hiszem, egy percet kell szánnunk Jon Watts elismerésére” – mondta valaki más. „Az embert kifütyülték a teremből, amikor bejelentették a Fantastic 4 -hoz. Nem vagyok benne biztos, hogy sokan vannak, akik nem látják, mit hoz a Nincs hazaút-ból . A fickó tud rendezni.”

 

„Az igazi kérdés az, hogy ki fogja rendezni az új Pókember-trilógiát? Jon Watts a Fantastic 4 munkálataiba kezd, most, hogy a Nincs hazaút elkészült. Amit már nagyon várok azok után, amit a Pókember: Nincs hazaút című filmmel tett.”

Forrás: cinemascomics

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu