King Arthur: Knight’s Tale – még több akció az új PvP-módban! [VIDEO]

A magyar Neocore Games fejlesztésében készülő King Arthur: Knight’s Tale új játékmódja sok hasznos funkcióval érkezik a korai hozzáférésű frissítésben.

 

 

A King Arthur: Knight’s Tale az Arthur király mítosz sötét értelmezését prezentáló, ígéretes taktikai RPG korai hozzáférése már egy éve bővül új tartalmakkal. A Neocore Games játékának 1.0-s verziója 2022. február 15-én jelenik meg, de addig is a játék néhány érdekes újdonsággal bővült, mint például a most megjelent PVP harcmóddal.

Most a King Arthur: Knight’s Tale bemutatta legújabb, decemberi nagy frissítését, amelyhez egy újdonságokat bemutató trailer is társult. A Steamről már letölthető, íme néhány funkció és változás:

  • Új választható PvP játékmód
  • Kampány 1. felvonás újratervezése
  • Újratervezett kalandtérkép
  • Újratervezett Camelot-menedzsment, új építési mechanikával és fejlesztésekkel
  • Új képességek és tárgyak

A PVP rengeteg új taktikai lehetőséget tartogat

A játékosok négy lovagból álló csapatokban szállhatnak majd szembe egymással. Ez a megoldás egy új többjátékos móddal érhető el, amely a főmenüben található, ahonnan kereshetünk vagy létrehozhatunk egy mérkőzést. A Steam barát-listánkról is meghívhatjuk majd barátainkat a meccsekre. Különböző lehetőségünk lesz a fordulók időbeni korlátozására, és három pályán harcolhatunk majd.

A frissítés változásai között szerepel, hogy az 1. felvonásban egy sokkal nehezebb bossal kell majd szembenéznünk, köszönhetően az átdolgozott mechanikának, a képességegyensúly változásainak, sőt néhány teljesen újratervezett képességnek is. A King Arthur: Knight’s Tale változásainak teljes listája a Steamen közzétett javítási jegyzetekben olvasható, illetve érdemes megnézni az alább látható Developer’s Diary-videót is.

Forrás: Steam

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu