Íme a Metacritic listája 2021 legrosszabb kritikákat kapott játékairól!

Eljött az év végi összegzés ideje, a Metacritic kritika-elemző oldala pedig jó szokásához híven közzétette, idén mely játékok kapták a legrosszabb értékelést…

 

 

Essünk is túl rajta: a Metacritic szerint a 2021-es év legrosszabbra értékelt videójátékainak listáját az EFootball 2022 vezeti, ami, valljuk be, várható volt. Azonban olyan címek is felkerültek a listára, amelyekről – legalábbis megjelenésük előtt – nehezen hittük volna el, hogy itt látunk majd viszont, például…

…a Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition és Yuji Naka Balan Wonderworld című alkotása.

A GTA-trilógia „újrakiadása” eléggé megalázó fiaskónak bizonyult a Rockstar Games számára, tőlünk is lesújtó kritikát kapott, szóval mai tudásunkkal egyáltalán nem lepődünk meg rajta, hogy szerepel a Metacritic összeállításában. Más címek, mint a fentebb említett Balan vagy a Werewolf: The Apocalypse – Earthblood szintén nem teljesítettek valami fényesen sem a kritikusok, sem a játékosok között.

Személyes veszteségnek érzem a multiplatform-pontszámok összeadása után a listára még éppen csak, 12. helyen felkerült Necromunda: Hired Gunt, amely ennél sokkal jobb sorsra érdemes projektként indult; azonban mostanra mindenkinek be kellett látnia, hogy kizárólag a Warhammer 40 000 univerzum legnagyobb rajongói képesek túltenni magukat a bántó hibákon és a fantáziátlan játékmenetből fakadó hiányosságokon.

A Metacritic 2021 tíz legrosszabbra értékelt játékát tartalmazó listáját (a Video Games Chronicle segítségével) alább láthatjátok. (A többplatformos játékok pontszámai az összes platformot figyelembe vevő átlagok.)

  1. EFootball 2022 (Multi) – 25
  2. Werewolf: The Apocalypse – Earthblood (PS4) – 42
  3. Balan Wonderworld (Multi) – 44
  4. Of Bird and Cage (PC) – 44
  5. Demon Skin (PC) – 48
  6. PixelJunk Raiders (Stadia) – 49
  7. The Unexpected Quest (Multi) – 49
  8. Taxi Chaos (Multi) – 51
  9. Akiba’s Trip: Hellbound & Debriefed (Multi) – 52
  10. Arkham Horror: Mother’s Embrace (Multi) – 53
  11. GTA: The Trilogy – Definitive Edition (Multi) – 53
  12. Necromunda: Hired Gun (Multi) – 55

 

Forrás: Metacritic, VGC

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu