A Psychonauts 2-t fejlesztő Double Fine „több új projekten” dolgozik

A Double Fine csapat új „ötleteket és vizuális stílusokat” akar felfedezni.

 

 

A Psychonauts 2-t fejlesztő Double Fine egy friss blogbejegyzés szerint több új projekten dolgozik. A csapat a tömegfinanszírozási platformon, a Fig-en közzétett frissítésében elárulta, hogy a Psychonauts 2 után új projekteken törik a fejüket.

„A stúdió máris különböző csapatokra oszlik, és különböző projektekbe kezd, amelyeket szerintünk élvezni fogtok.”

„Szeretünk kísérletezni itt a Double Fine-nál.”

„Minden játék egy lehetőség arra, hogy új ötleteket, új vizuális stílusokat vagy játékmenetet, érzelmeket és még sok mást fedezzünk fel.”

A Double Fine főnöke, Tim Schafer az év elején azt mondta, hogy a csapat valami eredetit és „teljesen meglepőt” akar létrehozni, hozzátéve, hogy a stúdió egyszerre több projekten is tervez dolgozni.

„Volt egy időszak a Psychonauts 2 végén, amikor minden erőnkkel azon voltunk, hogy befejezzük a játékot, de utána mindenképpen több projekthez is visszatérünk. Mi lesz, amíg ez újra meg nem történik? Ki tudja! Nincsenek erre vonatkozó szabályaink, de úgy vagyunk berendezkedve, hogy több projektünk is legyen, és van elég ötletünk hozzá.”

Miután a Microsoft 2019-ben felvásárolta a Double Fine-t, a stúdió következő címei lesznek az elsők, amelyek kizárólag az Xbox Game Pass-t támogató platformokra fognak megjelenni.

„Már most hatalmas kreatív szabadságot kaptunk” – mondta Schafer. „Senki sem szondázta meg a Psychonauts-t, hogy megkérdőjelezze a döntéseinket vagy bármi ilyesmi. Teljesen ránk bízták a kreatív oldal kezelését, mi választhatjuk meg az összes szükséges erőforrást, beleszólhatunk olyan kérdésekbe, mint például az akadálymentesítés és a mentális egészség ügye.”

Forrás: Fig.co

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu