Megerősítést nyert, hogy a következő Mass Effect dobja a Frostbite-ot, és Unreal Engine-nel készül

A BioWare álláshirdetést adott fel, amelyben az Epic Games motorjában jártas programozókat keres a következő Mass Effect-részhez.

 

 

A közösség minden bizonnyal kíváncsian várja a következő Mass Effect játékról szóló információkat. A sikeres Mass Effect Legendary Edition után, amelynek eladásai felülmúlták az EA várakozásait, az űrkalandok rajongói a folytatásért kiáltanak. A BioWare eddig nem sok részletet árult el a játék fejlesztésével kapcsolatban, most azonban egy, a weboldalukon közzétett álláshirdetéssel megerősítették, hogy visszatérnek az Unreal Engine-hez.

Az álláshirdetés szerint a sorozat alkotói Unreal Engine-tapasztalattal rendelkező technikai társ-igazgatót keresnek. Ezt erősíti meg Brenon Holmes, a BioWare producerének tweetje, aki azt állítja, hogy ezt az állást a következő játék fejlesztésére szánják: „A BioWare Unreal Engine 4 és 5 tapasztalattal rendelkező programozókat vesz fel, csatlakozz a csapatunkhoz és dolgozz velünk a következő Mass Effect játékon!”

Megerősítést nyert tehát, hogy a BioWare dobja a Frostbite grafikus motort a következő sci-fi rész elkészítésénél. A fejlesztőcsapat az Unreal Engine-t használta az első három Mass Effect játékhoz, valamint annak Legendary Editionjéhez. A Mass Effect: Andromeda és a Dragon Age Inquisition esetében azonban a Frostbite-ba fektették bizalmukat. Most azonban úgy tűnik, a BioWare eldöntötte, hogy a következő kalandhoz visszatér az Epic Games grafikus motorjához.

A széria következő részéről még nem sok mindent tudni, hiszen fejlesztését még mindig sok rejtély övezi. Ennek ellenére az EA tisztában van az univerzumban rejlő potenciállal, ezért az Amazon is célkeresztbe vette a franchise-t egy sorozat elkészítésére. Henry Cavill színész természetes választásnak tűnik, feltéve, hogy a készülő produkció a videójátékok hű adaptációja lesz.

Forrás: EA

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu