Cyberpunk 2077: technikai korlátok miatt nincsenek rendőrségi üldözések a játékban [VIDEO]

A Cyberpunk 2077-tel a játék 2020-as megjelenése óta vannak problémák, amelyek felhasználói panaszokhoz, sőt befektetői perekhez vezettek.

 

 

Képzeljétek el, úgy tűnik, a Cyberpunk 2077 lassan elkészül! Jó, tudom, hogy már közel egy éve megjelent… Mindenesetre a Steamen az értékelések jelentősen javultak, és a befektetői perek fenyegető veszélyét mostanra sikerült – némi pénzáldozat árán, de további dilemmák nélkül – elhárítani. Mindezeken túl a CD Projekt továbbra is előre néz a cyberpunk-élményt fokozását illetően, de ez nem jelenti azt, hogy időnként ne tekintenének vissza.

„Egyszerűen voltak olyan technikai okok, amelyek megakadályoztak minket abban, hogy [a rendőrségi üldözéseket] fejlesszük.” – Pawel Sasko

Pontosan ez történt Pawel Sasko quest director egyik legutóbbi livestreamjében, amelyben a Cyberpunk 2077-et játssza, miközben a felhasználók kérdéseire válaszol. Itt egy játékos a rendőrségi üldözések hiányára kérdezett rá, egy olyan részletre, ami jól mutatna Night City utcáin. A CD Projekt azonban sosem zárkózott el ettől a lehetőségtől, és most beismerte, hogy ez az ötlet technikai korlátok miatt nem valósult meg.

„Többször is beszéltünk erről az elmúlt streamekben, mivel ez egy fontos dolog volt számunkra. Korlátozásokról van szó, és ebben a konkrét esetben csak technikai korlátokról beszélünk” – magyarázza Sasko – „Nem arról van szó, hogy azért nem csináltuk meg, mert nem akartuk, egyszerűen csak voltak olyan okok, amelyek megakadályoztak minket abban, hogy ezt kifejlesszük”.

Persze nehéz elfelejteni a Cyberpunk 2077 esetét. Hiszen a hibák és panaszok közepette, mindezek ellenére a CD Projekt RED továbbra is dolgozik játékán, és a jövőbe tekintve patchekkel, frissítésekkel és ingyenes DLC-kkel várja a folytatást.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu