A Nincs idő meghalni rendezője megerősítette James Bond elkerülhetetlen sorsát

A Nincs idő meghalni rendezője, Cary Fukunaga az utolsó pillanatok után még több fényt derített Daniel Craig James Bondjának sorsára

 

 

A blockbuster-franchise legújabb része az év elején hosszas késések után végre a mozikba került. Daniel, aki 15 éve alakítja a 007-est, korábban bejelentette, hogy a film lesz az utolsó a szuperkém szerepében, és találgatások indultak arról, hogy ki léphet a helyére.

Egy nagy durranással búcsúzott, amikor karakterét egy MI6 rakétacsapás végzett vele, közvetlenül a főcímek lepergése előtt, majd megjelent egy üzenet, amelyben bejelentették, hogy hamarosan új filmet kapunk.

Azoknak a rajongóknak azonban, akik még mindig azon tűnődnek, hogy vajon volt-e a legkisebb esélye is annak, hogy Craig Bondja túlélte a robbanást, hiszen technikailag nem láttuk meghalni, a felelős filmkészítőnek van egy rossz híre.

A Nincs idő meghalni rendezője megerősítette James Bond sorsát Daniel Craig robbantásos utolsó jelenetei után. Daniel Craig is megerősítette, hogy a Nincs idő meghalni lesz az utolsó szereplése James Bondként.

„Nem akartam homályos lenni. Világos akartam lenni. De azt akartam, hogy ízléses legyen. Nem akartuk azt a jelenetet a Terminátor 2-ben, ahol Sarah Connor csontokká változik. De meg akartuk mutatni, hogy nem fog az utolsó pillanatban leugrani egy csatornába. Így az a szélesebb felvétel, ahol a szigetet szétverik, a makro és a mikro keveréke volt. A teljes hatás az, hogy „Igen, ő elment, de sikerült elérnie, hogy a fegyverek közül semmi ne menjen tovább a jövőben”.

Most, hogy a Nincs idő meghalni végre megkapta a várva várt mozibemutatót, nyilvánvalóan szóba került, hogy ki húzza fel legközelebb a híres vacsoramellényt.

A Bond-producerek, Barbara Broccoli és Michael G. Wilson bevallották, hogy fogalmuk sincs, hogyan írják majd be az új jövevényt a forgatókönyvbe a befejezés után. A Deadline Contenders Film: New York című műsorában való szereplés során , Barbara így nyilatkozott: „Majd kitaláljuk, de ő visszatér” – jelentette be Barbara. A filmről szóló kritikánk itt olvasható.

Forrás: lovingvalencia

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu