A Vampyr az Epic Games Store mai ingyenes játéka, holnap pedig egy másik játék lesz letölthető [VIDEO]

Az Epic Games Store folytatja karácsonyi ajánlatait

 

 

 

Ahogy azt előre sejtettük, a Vampyr az Epic Games Store karácsonyi ajándéka. Az előtte lévő játékokhoz hasonlóan 24 órán keresztül, december 24-én 17:00 óráig ingyenesen letölthető lesz a boltban.

A Vampyr 2018-ban került a boltokba azzal az ígérettel, hogy a játékosokat egy fiktív 1918-as Londonba repíti, ahol a nemrég vámpírrá változott Dr. Jonathan Reidnek gyógymódot kell találnia a lakosságot megtizedelő influenzára, miközben harcolnia kell állapota ellen, arra ítélve, hogy azokból táplálkozzon, akiknek a gyógyítására felesküdött, miközben azokkal küzd, akik levadásznák.

A játék a boltokban 39,99 fontos normál áron kapható, bár jelenleg a Steam téli akciójában is akciós. De ha nem akarsz egyetlen eurót sem kiadni, akkor siess, és szerezd be a Vampyr-t még holnap előtt.

Holnap ugyanis újabb ingyenes játék lesz, és úgy néz ki, hogy a Pathfinder: Kingmaker, bár ennek megerősítésére még 24 órát kell várnunk. Ne feledjük, hogy a Fortnite anyacégének boltja is karácsonyi kiárusítást tart, és korlátlan kuponok indításával könnyíti meg a felhasználók vásárlásait megtakarításokkal. A játékról szóló értékelésünket itt olvashatod el.

Forrás: Vandal

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu