A Horizon Forbidden West új képsorokat, felfedezetlen területet és egy új gépet mutat be

A Game Informer magazin mostani számában megjelenik a Guerrilla Horizon Forbidden West

 

 

A Horizon Forbidden West nem csak az elkövetkező hónapok, de a Sony következő generációjának egyik legjobban várt PlayStation címe. A The Game Awards-on való megjelenése és a legújabb 4K-s, az új gépeket bemutató trailer megjelenése után újabb anyagot kaptunk az Aloy folytatásáról.

A Guerrilla játéka a Game Informer magazin új számában szerepel, címlapján igencsak jellegzetes grafikával. A kiadvány kedvcsinálóként összesen öt új, eddig nem látott screenshotot osztott meg a játékról, melyeket az oldal alján nézhettek meg.

Ezek közül négyben Aloy-t látjuk jelen lenni különböző színpadokon. Állítólag egy új területről, a Dauntról készültek, amely különleges kinézetű, egy kanyon közepén, Sundom keleti határán található. Ez a terület lehetőséget ad a játékosoknak, hogy megismerkedjenek a már ismert és az újonnan bevezetett mechanikákkal.

A fennmaradóban egy új géptípust láthatunk, melynek angol neve Burrower. Ez egy felderítő lény, amely képes alagutakat ásni a földbe, és azokat felhasználva meglepni az ellenséget. Amikor veszélyt észlel, magas hangot bocsát ki, amely elkábítja ellenfeleit és riasztja a többi gépet.

A Horizon Forbidden West 2022. február 18-án jelenik meg PS4-re és PS5-re. Előbbi esetében már láthattunk olyan felvételeket, amelyekből kiderül, hogy ismét remekül fog kinézni az előző generáción, PlayStation 5 esetében pedig a sok videó és előzetes mellett nemrég megtudtuk, hogy mennyi helyet foglal majd a lemezen. A Horizon Forbidden West letöltése a next-gen konzolon több mint 96 GB-ot fog kitenni, nem számítva az első napi patchet.

 

Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West

Forrás: vidaextra

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu