A Telltale Games megosztja a 2022-es terveit

A Telltale Games tájékoztat a stúdió közeljövőjéről

 

 

A Batman: A Telltale Game Series új Shadows módja egyike azon kevés kiadványoknak, amelyeket a fejlesztő a 2019-es újjáélesztése óta kiadott.  A Telltale Games, a leginkább a The Walking Dead alapján készült epizodikus játéksorozatról és az általa népszerűsített játékstílusról ismert stúdió megosztott egy frissítést arról, hogy hol tart a stúdió 2021 végén, valamint a jövő évi terveiről.

A Telltale 2018-ban majdnem bezárt, amikor a személyzet több mint 90%-át elbocsátották. Csak egy kis csontvázcsapat maradt, hogy befejezzék a Minecraft: Story Mode játék munkálatait. De 2019 augusztusában egy másik játékcég, az LCG Entertainment megvásárolta a csődbe ment stúdiót, és új munkatársakkal újjáélesztette.

Veteránok vagyunk az iparágban, az eredeti Telltale Games korábbi tagjai és rajongói, és tiszteljük a nagyszerű történetmesélés örökségét” – írta a Telltale keddi közleményében.

Az új Telltale első lépése az volt, hogy a 2019-es The Game Awards-on bejelentette a népszerű és a kritikusok által is elismert The Wolf Among Us folytatását. Azóta több olyan játékot is újra kiadtak, amelyek jogait megtartották, valamint egy új Batman: A Telltale Game Series játékmódot is.

A The Wolf Among Us 2. részének  munkálatai ez idő alatt is folytatódtak, és a vállalat most a Deck Nine Games-szel együttműködve készíti el a The Expanse : A Telltale Series. Ezt is Unreal Engine-ben fejlesztik, ami egy új motor a stúdió számára. A Telltale további híreket ígér a The Wolf Among Us Season 2 kapcsán a Game Informer kedden megjelent 342. számában.

„Két év telt el azóta, hogy először vettük észre a Telltale újjászületését” – írta a vállalat az év végi frissítésben. „Ez idő alatt sokat tettünk, és még sok munka áll előttünk„.

Forrás: 9to5fortnite

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu