Weird West: talán megvan az év utolsó halasztása [VIDEO]

December 23-án számolhatunk be arról, hogy Weird West lehet az utolsó halasztásos bejelentés az idei év során, igaz, az eddig tervezett megjelenési dátumot is 2022-re tették ár (ugyanis ez nem az első halasztás).

 

A Wolfeye Studios, illetve a játékot kiadni készülő Devolver Digital ismét elhalasztotta „a furcsa nyugatot”, ugyanis eddig (egy korábbi eltolás után) január tizenegyedikével számoltak a megjelenés esetében. De ezt a napot is felejthetjük: a Devolver a közleményében azt írta, hogy a legnagyobb immerziót (elmerülést), illetve legfurcsább nyugati utazást nem tudták volna január közepére megfelelő állapotban elkészíteni, ezért eltolták a megjelenést március 31-ére.

A Weird West egy akció-RPG, illetve egy immerzív szimulátor keveréke. Ezek az elemek a Wolfeye csapatának tapasztalatára építve jöttek létre, ugyanis a stúdió tagjai korábban a Dishonoredon, illetve a Prey-en is dolgoztak. A korai visszajelzéseket a stúdió fantasztikusnak találja, de az immerzív szimulátorok példáiból (pl. BioShock) tanulva tudják a fejlesztők, hogy sok változó van a játékukban, ami váratlan, nem akart következményekkel járhat.

Emiatt pedig több idő kell a fejlesztőknek, mert minden forgatókönyvet át szeretnének nézni, így a Wolfeye és a Devolver Digital játéka nem lesz 2022 első komolyabb dobása. A csapat érti, hogy ez az újabb halasztás néhány játékos számára csalódást okozhat, de mivel évek óta készül a Weird West, a stúdió mindent meg akar tenni, hogy a legjobb minőségben induljon el a boltokba a Weird West. Azért az picit poénos, hogy mi is lett az új megjelenési dátum.

A Weird West ugyanis a jelenleg futó üzleti év utolsó napján, március 31-én fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve PC-re (ezen belül is a Steamen keressük majd). A Devolver Digital tehát valamennyi pénzt vissza szeretne szerezni az utolsó pillanatban a halasztások után, valahol ez érthető is. A lent megtekinthető videóban Raphael Colantonio, a játék kreatív rendezője oszt meg pár gondolatot velünk.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu