Mi történt az Agents of Mayhem szervereivel? A játékosok máig nem tudják, mikor állították le őket

Még az Agents of Mayhem rajongói számára is észrevétlenül maradt a hivatalos Saints Row Twitter-fiókjának kapcsolódó, októberi posztja.

 

 

Ha esetleg nem emlékeznél, az Agents of Mayhem a Saints Row-saga spin-offja volt, amely 2017-ben jelent meg. A játékban szerepelt egy online mód, amit bizonyos achievementek/trófeák megszerzéséhez kellett játszani, de egy ideje a játékosok nem tudtak hozzáférni ehhez a módhoz, panaszkodtak és választ kértek, akár a Volitiontől, akár a Deep Silvertől. Sokak meglepetésére a játék szerverei „már régen” leálltak, és erről soha nem kaptunk figyelmeztetést.

A szerverek leállásának pontos dátuma máig ismeretlen

Ha egy szemfüles ResetEra felhasználó nem vette volna észre, valószínűleg még mindig nem tudnánk a helyzetről. A legdiszkrétebb módon, és úgy, hogy akkoriban a legkevesebb ember tudott róla, a Saints Row hivatalos Twitter-fiókja válaszolt a tavaly októberben említett problémával kapcsolatos panaszra, és elmagyarázta, hogy „az Agents of Mayhem szerverei már jó ideje leálltak”.

Mint említettük, a játékosoknak hozzá kell férniük az Agents of Mayhem online játékmenetéhez, ha a játék összes eredményét vagy trófeáját meg akarják szerezni. Nyilvánvaló, hogy ez mostantól lehetetlen lesz, és bár biztosan sokan dühösek, amit közösség leginkább kritizál most, hogy a probléma nyilvánosságra került, az a kommunikáció hiánya az illetékes stúdiók részéről.

Az Agents of Mayhemet az alacsony eladások miatt kudarcnak tekintették, a fejlesztő Volition pedig azt ígérte, hogy tanulni fognak a spin-off nehézkes indulásából. A játékot emiatt a későbbiekben nagyrészt figyelmen kívül hagyták, talán ezért is tudta alig valaki, hogy a szerverei már nem működnek. Pontosan mikor is szűntek meg működni? Ez továbbra is rejtély.

Ha egy cím szerverei leállnak, normális esetben elvárható, hogy az illetékesek értesítsenek róla. Így a játékosoknak, függetlenül attól, hogy milyen kicsi a közösség, van idejük és lehetőségük felkészülni a stúdió által megjelölt időpontra.

Forrás: ResetEra

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu