Dark Souls és Dungeons & Dragons? Trailert kapott a Dark Souls asztali szerepjáték változata [VIDEO]

A From Software és a Bandai Namco együttműködésében immár a második Dark Souls asztali játék készülhet majd el.

 

 

A Dark Souls hatása már kinőtte a digitális világot. Láthattuk ezt már az első társasjáték esetében, amelyet a Kickstarteren sikerült néhány perc alatt finanszírozni, most pedig úgy néz ki, hogy újabb, fizikai formában is létező játékkal bővül a franchise. A Steamforged Games, akik korábban a From Software-rel és a Bandai Namcóval dolgoztak együtt a társasjátékon, a Dark Souls: The Roleplaying Game című hagyományos asztali RPG-vel térnének vissza.

Bár trailerük szépen kötődik a Dark Souls univerzumához (a videó középpontjában egy máglya áll), a játékmechanikáról nem árul el részleteket. Ezért meg kell várnunk, amíg a Steamforged Games úgy dönt, hogy több információval szolgál a játékról, amellyel kapcsolatban már eddig is kiemelte, hogy nagy dózisban tartalmaz klasszikus szerepjátékos elemeket, valamint…

…kompatibilis a Dungeons & Dragons ötödik kiadásával.

Meg kell jegyezni, hogy a Steamforged Gamesnek nem ez az első munkája a társasjátékok terén, hiszen a már említett Dark Souls mellett több projektet is megvalósítottak már. E tekintetben cég a Resident Evil, a Monster Hunter World és a Horizon Zero Dawn univerzumai körüli javaslatairól is ismert, így a területen szerzett tapasztalataik segítségükre lesznek az új utazásuk során Lordran birodalmában.

Az új szerepjátéknak egyelőre nincs megjelenési dátuma, de a játék weboldalán folyamatosan értesülhetünk a friss hírekről.

Forrás: Steamforged Games

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu