Az Evil Dead szereplői újra összeállnak Bruce Campbell-lel a készülő videojátékban

Az Evil Dead szereplői Bruce Campbell mellett újra felveszik a szerepüket az Evil Dead: The Game-ben

 

 

A Boss Team Games és a Sabre Interactive által készített Evil Dead: The Game továbbra is a 2022-es megjelenés felé halad, és várhatóan egyjátékos és kooperatív játékmenetet is tartalmazni fog, ígérve, hogy ez lesz a végleges Evil Dead játékélmény. A játékban számos filmekből és tévésorozatokból ismert karakter lesz játszható, valamint Ash Williams négy különböző változata.

És igen, Bruce Campbell adja Ash összes különböző verziójának hangját, beleértve Evil Ash-t is. Mellette a franchise múltjának más sztárjai is feltűnnek majd.

Az eddig megerősített játszható karakterek között van Ellen Sandweiss, mint Cheryl Williams és Richard De Manincor, mint Scotty az Evil Deadből, valamint Marcus Gilbert, mint Arthur az Army of Darknessből, továbbá Ray Santiago, mint Pablo Simon Bolivar és Dana DeLorenzo, mint Kelly Maxwell az Ash vs Evil Deadből, valamint a démon Eligos a Starz sorozatból. Henrietta az Evil Dead 2-ből és Evil Ash a Sötétség seregéből szintén szerepelni fog a játékban.

A csapat ma új kiegészítőket is bejelentett, megerősítve, hogy Betsy Boulanger visszatér az Evil Deadből ismert Lindaként, valamint Therese Tilly Shellyje „különleges megjelenésekben”. Vélhetően ez azt jelenti, hogy a színészek eredeti karaktereik hangján szólalnak meg, és ez azt jelenti, hogy mind az öt főszereplő visszatér Sam Raimi Evil Deadjéből!

A játékban négy túlélőből álló csapatként dolgozol együtt, felfedezel, fosztogatsz, craftolsz, szembeszállsz a félelmeddel, és fontos tárgyakat találsz, hogy áthidald a világok közötti szakadékot. Vagy átveheted az irányítást a hatalmas kandari démon felett, hogy levadássza Ash-t és barátait, átvéve a hatalmat a Deadites, a környezet és még a túlélők felett is, miközben megpróbálja felemészteni a lelküket.

A játék 2022 februárjában jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, Xbox X|S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switch-re.

Forrás: noticiasrtv

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu