Új Monster Hunter Rise bővítés készül: Capcom kitűzte a Sunbreak dátumát

A Monster Hunter Rise DLC 2022 nyarán érkezik Nintendo Switchre és PC-re

 

 

 

Ha össze kellene állítanunk egy listát 2022 legjobban várt játékairól, akkor elég nagy nevek jutnának eszünkbe, a multiplatformos kiemelkedő játékoktól kezdve az exkluzívokon át az indie címekig. De rengeteg játékos várja a Monster Hunter Rise-t is. Konkrétan a PC-s verziót, amely idén januárban érkezik.

A Steam és a Nintendo Switch játékosok is élvezhetik majd a Sunbreak-et, a játék jövő nyáron megjelenő jelentős bővítményét. Az előző Iceborne-hoz hasonlóan ez is letölthető formában lesz elérhető, és egy új történetet hoz, új küldetésekkel, új területekkel, új szörnyekkel és új játékmenettel, legalábbis a mechanikát tekintve.

Az igazsághoz tartozik, hogy a Capcom a Sunbreak bejelentése óta hallgatott, inkább a Monster Hunter Rise PC-s verziójára koncentrált, mint erre az új kiegészítőre. Most a franchise hivatalos közösségi média fiókján közzétett üzenetnek köszönhetően tudjuk, mikor hallhatunk újabb híreket. Konkrétan 2022 tavaszát idézik, így már csak néhány hónapot kell várnunk, hogy részletesen megtudjuk, mit hoz nekünk az új tartalom.

Egyelőre tehát meg kell várnunk, hogy milyen lesz a PC-re érkező, a Switch összes tartalmát a megjelenéstől kezdve tartalmazó verzió. Biztos, hogy jó lesz, bár a felhasználók nem túl boldogok, hogy megerősítették, nem lesz cross-play vagy haladás-átvitel a platformok között, amit a közösség már régóta követelt.

Forrás: as

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu