Boldog karácsonyt kíván a Remedy: a Control most korlátozott ideig ingyen letölthető!

A Remedy Entertainment népszerű harmadik személyű akciójátéka, a Control az Epic Games Store napi ajánlatának főszereplője.

 

 

Igaz, ami igaz, talán nem a Control a Remedy legismertebb játéka, de 2019-es megjelenésekor kifjezetten kedvező kritikákat kapott (tőlünk is), az pedig mindenképpen kedves gesztus a készítők, illetve az Epic Games Store részéről, hogy most ingyen letölthetővé tették számunkra – még ha csupán néhány órára is.

A Controlt ma délután 5-ig tudod ingyenesen letölteni

A Max Payne és Alan Wake játékokat is jegyző Remedy veterán fejlesztői mindent beleadtak, hogy a Control kicsit más legyen, mint a korábbi játékaik. Merész alkotás, amelynek forgatókönyv-tervezése felfedezésre ösztönzi a játékost, ráadásul kifogástalan vizuális dizájnnal és magával ragadó atmoszférával rendelkezik. A játékot ma 17:00 óráig tölthetitek le, amikor az Epic Games bemutatja következő ingyenes játékát. Az áruház már elárulta, hogy milyen titokzatos játékról van szó, és a jelek szerint ez a Mages of Mystralia lehet.

Tegyük hozzá, az Epic ajánlata a Control alapverziójára vonatkozik; de a különböző kiadásokat is kedvezménnyel kínálják. Az Ultimate Editiont, vagyis az összes megjelent bővítményt tartalmazó változatot 50%-os kedvezménnyel lehet megvásárolni, amely 2022. január 6-ig elérhető. Ugyanezen időpontig a DLC-ket is megtalálod a boltban 60%-os kedvezménnyel. A több mint 1300 cím kínálata mellett az Epic Games Store kiegészült a játékokra vonatkozó kedvezményes utalványprogramjával is.

A játékot az alábbi linken találod!

Forrás: Epic Games Store

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu