Az Elden Ring megközelíti alkotója, Hidetaka Miyazaki ideális játékát [VIDEO]

A Dark Souls és a Bloodborne játékokról ismert Miyazaki hangsúlyozta az Elden Ring nyitott világú megközelítését

 

 

 

A FromSoftware új címe, az Elden Ring már csak a küszöbön áll, és kétségkívül 2022 egyik legjobban várt játéka. Ez a stúdió legambiciózusabb projektje, amely a korábbi kiadványoktól eltérő megközelítéssel készül, és még a Game of Thrones alkotója, George R.R. Martin is részt vesz a fejlesztésében.

A szerző, Hidetaka Miyazaki az EDGE magazin új számában adott interjút, amelyben további részleteket osztott meg a munkájáról. A legfontosabbak közül érdemes kiemelni, hogy az Elden Ring az a projekt, amely a leginkább hasonlít az ideális játékához, különösen az új struktúrája miatt a legismertebb, az ő kézjegyét viselő címekhez képest.

Valószínűleg nem fogok végül az Elden Ringre játszani, mert ez egy olyan játék, amit én magam készítettem, és ez egyfajta személyes szokás” – mondta.” Nem kapnék olyan kérdéseket, amelyeket egy új játékos tapasztal. Ahogy mondtam, nem érezném, hogy öönmagában játszanék. De ha mégis, akkor közel lenne ahhoz az ideális játékhoz, amit szívesen játszanék. „

Miyazaki mindenekelőtt a nyílt világot emelte ki, mint a cím megkülönböztető elemét. „A nyitott világ gazdagítja ezt az ideális élményt, amit megpróbálok elérni. Hogy néhány egyszerű példát mondjak, ha felfedezném ezt a világot, akkor szeretnék egy megfelelő térképet. Vagy ha látnék valamit a távolban, azt akarnám, hogy el tudjak menni és felfedezni. És azt szeretném, ha egy epikus területen harcolhatnék egy sárkánnyal” – magyarázza. „Ezek nagyon egyszerű dolgok, de az Elden Ring lehetővé teszi számomra, hogy ezek közül sok minden valósággá váljon, és létrehozzak valamit, ami nagyon közel áll az ideális játékomhoz.

Az Elden Ring 2022. február 25-én jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox X|S sorozatra. Miyazaki maga is reflektorfénybe került az elmúlt hónapokban: bemutatta a játékot, amely megváltoztatta az életét, és arra ösztönözte, hogy végleg fejlesztővé váljon, de azt is látta, hogy a legelismertebb alkotása a történelem legjobb videojátékának választották egy neves díjátadón.

Forrás: vandal

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu