Két játék megjelenési dátuma is kiszivárgott?

A PlayStation adatbázisa olyan időpontokat fedett fel, amiket talán nem kellett volna.

 

Kezdjük azzal a játékkal, ami a PlayStationhöz sokkal közelebb áll: a God of War: Ragnarok a Sony Interactive Entertainment Santa Monica következő játéka lesz, és róla majdnem 100%-os bizonyossággal mondhatjuk, hogy a 2018. április 20-án PlayStation 4-re megjelent részhez képest majdnem négy és fél évvel később fog eljutni a boltokba.

A PlayStation Game Size ugyanis a Twitteren közölte, hogy a Sony PlayStation Store-adatbázisa szerint a God of War: Ragnarok állítólag szeptember 30-án jelenhet meg PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, ami szerinte egy ideiglenes, placeholder dátum, szerintünk pedig van benne ráció, hiszen az előző Kratos-Atreus történet is egy pénteki napon jött ki, és ez a szeptemberi nap is a hét ötödik napjára esik.

A God of War: Ragnarok megközelítőleg három évvel játszódik a God of War után. Az előző rész végén Kratos szemében végre felnőtt Atreus (nem véletlenül hívta csak „fiú”-nak, azaz boynak majdnem a sztori legvégéig, ahol már fiának, vagyis sonnak nevezte), és az eltelt idő során ő maga is fejlődött. A sztoriban a valódi kilétének sorsával kell foglalkoznia, miközben Kratosszal az északi mitológia kilenc világán fog átutazni. Az istenek sem maradnak el (Thor és Freya csak két példa), és a játék alcíme sem véletlen, aki esetleg jártasabb a mitológiában, amire a két új God of War épül…

A másik játék, amiről a PlayStation Game Size a Twitteren beszélt, az a Sonic Frontiers. Itt is ideiglenes időpontnak nevezte a megjelenési dátumot, ami állítólag november 15-e lehet, de mivel keddre esik, és ezen a napon gyakori a játékmegjelenés, itt is lehet igazságtartalom a cross-gen (PlayStation 5, Xbox Series, PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch) cím időpontja mögött.

Ez a játék egy nagy előrelépés lesz a franchise-nak, ugyanis a veterán Sonic-fanok és az akció-kaland műfaj kedvelői egyaránt kedvelni fogják a SEGA játékmenetét. A Sonic Team egy új játékélmény-stílust teremtett; nagy, kiterjedt világot fedezhetünk fel Sonic közismert sebességével és képességeivel. A Sonic Frontiersben sok csavar lesz, és a SEGA a tervek szerint a következő hónapok során fog további részleteket közölni a játékáról.

Mindez persze még nem hivatalos.

Forrás: WCCFTech, WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu