Horizon Forbidden West bemutatja új gépét: Egy erőteljes, óriási robotkígyó

A Horizon Forbidden West legújabb trailerében már bemutatták Aloy új ellenségét

 

 

 

A 2022-ben várható játékok listáján a PlayStation-exkluzív játékok is egyre nagyobb hangsúlyt kapnak, miután 2021-ben a Sony konzoltulajdonosok az elmúlt hónapokban lemaradtak róluk. Ezek közül az egyik legkiemelkedőbb kétségtelenül a Horizon Forbidden West, amely az év elején érkezik, és amelynek megközelítéséről újabb részletek láttak napvilágot.

A Guerrilla címét a Game Informer magazin legfrissebb számában mutatták be, és a magazin információinak köszönhetően a héten Aloy új ellenségéről is értesülhettünk. Ez a Slitherfang, egy robotkígyó, amely igazán ütős, valamint kihívást jelent a játékosoknak, akik alig több mint pár hónap múlva kezükbe vehetik az irányítást.

A magazinban részletezettek szerint a lény képes a torkában lévő tartály által generált savsugarakat kilőni, ami elsődleges célpont lesz, ha nem akarjuk hogy veszélyt jelentsen nagy távolságból. De még sok más adottsága is van, például a farkából kilőtt villámok, amelyek erős elektromos áramot termelnek.

Az ilyen támadások előtt a gép úgy figyelmeztet minket, hogy csörgőkígyóként hadonászik a farkával. A legkülönösebb az egészben, hogy ha sikerül megfelelően megtámadnunk a szerkezetének ezt a részét, akkor a csörgőkígyót leválaszthatjuk róla, és fegyverként használhatjuk maga a Slitherfang ellen, bár ez nem biztos, hogy végleges csapás lesz, mivel elég sok sérülést képes elviselni.

A nyakból különböző hangimpulzusokat is ki tud lőni, amelyek megsüketítik Aloy-t és lelassítják a mozgását, így sebezhetővé válik más fizikai támadásokkal, például harapásokkal szemben. Hasonlóképpen, Slitherfang tudja használni a testét, hogy magasabbra másszon, ahol biztonságosabb számára, és jobb a kilátás a támadások végrehajtására.

Mivel egyedül nem tudunk szembenézni a kihívással, ideje várni a Horizon Forbidden Westre, amely 2022. február 18-án jelenik meg, miután már megkapta a korhatár-besorolást.

Forrás: as

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu