A Marvel rajongók imádják Chris Evans cameóját a Ne nézz fel-ben

Chris Evans ellopja a show-t a Ne nézz fel rövid cameójával

 

 

 

Adam McKay legújabb filmje, a Ne nézz fel jelenleg a Netflixen nézhető, és sok néző számára Chris Evans váratlan cameója az egyik legjobb pillanatként emelkedik ki. A filmben számos híresség, köztük Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Jonah Hill és Meryl Streep is feltűnik. Van néhány figyelemre méltó cameo is, Evans esetében pedig sok rajongó akár ki is maradhat, attól függően, hogy a színész milyen gyorsan múlik el, azzal együtt, hogy mennyire felismerhetetlen a szerepe. Ha nem akarod tudni, mikor és hogyan fog feltűnni, tartsd észben a következőket: A kinyilatkoztatás előttünk áll.

A Ne nézz fel Egy szatirikus történet arról, hogy mi történik, ha a Földet egy kihalási szintű esemény éri. Körülbelül 100 perc után a filmben van egy látszatinterjújelenet a fiktív akciófilmsztárral, Devin Petersszel. A színész az Armageddon-szerű, Teljes pusztulás című filmet népszerűsítiAz üstökösök közelgő fenyegetése által inspirált film. Amikor megkérdezik a véleményét a „fetch-mozdulatról”, Peters a kitűzőre utal, amit egy felfelé és lefelé mutató nyíllal visel, hogy mindenki élvezhesse a „popcorn-filmjét”. Ez megakadályozza őt abban, hogy egy bizonyos aspektust felvegyen. „Országként abba kell hagynunk a civakodást és az erénymutogatást, és egyszerűen csak boldogulnunk kell”.

Sok rajongó nagyon élvezte ezt a cameót. Az egyik rajongó rövid kritikája szerint: „A Ne nézz fel vicces és lehangoló volt, és sajnos valószínűleg pontosan az is, ami történne, Chris Evansnek volt a legviccesebb cameója”.

 

 

„Chris Evans 30 másodperces cameója a Ne nézz fel-ben az a karácsonyi csemege, amire mindannyiunknak szüksége volt” – írja egy másik rajongó.

 

 

Néhány néző, akinek nem igazán tetszett a Ne nézz fel, mégis általában örült Evans cameójának. Ahogy az egyik rajongó mondja: „Értem, hogy a Ne nézz fel mit akart elérni, de nem igazán találta el a célt, hogy maradandó benyomást keltsen. Én viszont élek Chris Evans cameójáért, és úgy gondolom, hogy ezeknek rendszeresebbnek kellene lenniük mindenféle filmben”.

 

 

Egyesek a legutóbbi különleges megjelenése alapján Evans-t a cameók királyának is nevezték. A Ne nézz fel című új szpotjával Evans a Ryan Reynolds Free Guy című vígjátékában is meglepetés-kameózott. Egyes rajongók szerint a filmben játszott szerepe is fényes pont volt. Talán az ilyen szórakoztató cameókban való szereplés lehetne az, amit Evans a nagy filmek között csinálna. Azok a rajongók, akik többet szeretnének látni, egy tartalmasabb szerepben láthatják őt. A Russo testvérek hamarosan megjelenő thrillerében, A szürke emberben Buzz Lightyear hangját is ő adja a Toy Story Lightyear spinoffjában.

Adam McKay írta és rendezte a Ne nézz felt. A filmben Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Rob Morgan, Cate Blanchett, Meryl Streep, Jonah Hill, Mark Lyrance, Timothy Sharame, Tyler Perry, Ron Perlman, Himesh Patel és Ariana Grande lesz a főszereplő. Bár a film vegyes kritikákat kapott a kritikusoktól, a Netflixen már streamelhető. Ha érdekel, itt olvashatod el a filmkritikánkat.

Forrás: seriestation

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu