A Harry Potter által ihletett Hogwarts Legacy játék már előrendelhető [VIDEO]

A Hogwarts Legacy-t már világszerte várták a rajongók, és most már előrendelhető.

 

 

 

Kevés játékot vártak olyan nagy izgalommal, mint a Hogwarts Legacy-t. Ennek több oka is van: A Harry Potter az első könyv 1997-es megjelenése óta rajongók százmillióinak életét alakította világszerte. A négy évvel későbbi filmadaptáció lehetővé tette, hogy dimenziókat változtasson, és olyan világméretű jelenséggé váljon, mint a Star Wars vagy a Marvel-filmek.

Idén ünnepeljük az első film 20. évfordulóját, és az HBO összehozta a még élő színészeket (RIP Alan Rickman, azaz Perselus Piton, Richard Harris, azaz Dumbledore az első két filmben, vagy Richard Griffiths, azaz Vernon Dursley bácsi, hogy csak néhányat említsünk), hogy egy kis családi összejövetelre várjuk őket.

Mindezen okok miatt az egész világ izgatottá válik minden alkalommal, amikor egy Harry Potter-kiadványt jelentenek be, és ennek a Roxfort-hagyatéknak az ambíciója csak fokozta a várakozásunkat.

A Hogwarts Legacy-t nagy felhajtással jelentették be a PlayStation Showcase-en 2020 szeptemberében, és eredetileg 2021-re tervezték a megjelenését, de hamarosan áttették 2022-re. Azóta rádiócsend van. Ha a boltok nem kockáztatnak a 2022. december 31-i dátummal, akkor a játéknak valóban 2022-ben kellene megjelennie, úgyhogy szorítsunk, hogy az év első felében megjelenjen.

A játékról szinte semmit sem tudunk, csak annyit, hogy szerepjáték lesz, de több egyjátékos? Többjátékos résszel? Jó lenne látni egy teljes MMO megközelítést, mint az FF14 esetében. A játékot azonban nem ajánlják 16 éven aluliaknak, ami arra utal, hogy nem egy kisgyerekeknek szóló szimuláció lesz.

Bár a Game Awards-on egy új videót kellett volna bemutatni, a Warner Bros. az utolsó pillanatban úgy döntött, hogy a Wonder Woman nagyon rövid teaserével helyettesíti azt… A rejtély még mindig megoldatlan!

Mindenesetre a Hogwarts Legacy-ról hamarosan híreket kapunk. Az előrendelés számos weboldalon elérhető PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series-re, a régi generációs változatok 69,99 euróért, az új generációsak pedig 79,99 euróért.

 

Forrás: vandal

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu