A Netflix The Witcher 3. évada már meg van írva, de még sokáig várat magára

Nemrég jelent meg a The Witcher második évada, amely jó kritikákat kapott

 

 

 

A Netflix The Witcher sorozata tömegjelenség. Sokan imádták, másoknak, akik hűségesebbek a könyvekhez, nem tetszettek a változások, de kétségtelen, hogy sikert arat a platformon. Második évada újabb egy hete vezeti a cég globális top tízes listáját, több százmillió órányi nézettséggel a háta mögött.

Így nem meglepő, hogy hosszú távú tervek vannak a produkcióval. Lauren Schmidt Hissrich showrunner a TechRadarnak adott exkluzív interjújában beszélt a sorozat jövőjéről, és elmondta, hogy a harmadik évadot már megírták, a forgatókönyv idén decemberben készült el, de a kreatív folyamat még nem indult el.

„Az 1. és 2. évad megalapozza a terepet a nagyszerű dolgokhoz, amelyek történni fognak” – magyarázta. „De a kreatív folyamat még csak most kezdődik. Megvan a forgatókönyv, most pedig kiválasztjuk a rendezőket, a színészeket, és beleássuk magunkat, és átgondoljuk, mit kell tennünk, hogy ez legyen a tökéletes évad” – mondja, és a beszélgetésben egyértelművé teszi, hogy még várnunk kell, hogy élvezhessük az új epizódokat.

Hissrich megemlítette, hogy a harmadik évad a kedvenc könyve alapján készül, bár előtte jön a Blood Origin, a franchise spin-offja, amely egy újabb szándéknyilatkozat a Netflix részéről, amikor a vágyott „boszorkányverzum” megteremtéséről van szó. A The Witcher 2. évadáról szóló kritikánkat itt olvashatod el.

Forrás: as

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu