PlayStation Plus: befutott a 2022-t indító játékkínálat

A célegyenesbe fordul az évvel a PlayStation Plus: lassan magunk mögött hagyhatjuk a 2021-es esztendőt, és a Sony már 2022-re tekint, hiszen bejelentette a játékokat, amit a PlayStation 5-tel és/vagy PlayStation 4-gyel rendelkezők kapnak azért a privilégiumért cserébe, hogy online multiplayerezhessenek korlátok nélkül.

 

Néhány napja írtunk már pletyka szintjén, hogy a francia Dealabsen láthatjuk az állítólagos januári kínálatot. Hónapok óta bevált, amit innen hallunk. A poszt ekkor azt írta, hogy egy PlayStation 4-es játék lesz csak, a Persona 5 Strikers, de a PlayStation 5-tel rendelkezők két játékot is kapnak (nekik a PlayStation 5 és PlayStation 4 verzió is rendelkezésre áll majd, ha hihetünk a Dealabsen olvasható részleteknek). Az egyikük a Deep Rock Galactic, a másik pedig a DIRT 5. Itt akkor joggal tehetjük fel újfent a kérdést: a Sony-nak sikerült végre módosítania a szivárgott listán, vagy ezúttal is pontosan ez a három cím lesz az, amit a PlayStation Plus-előfizetők kapnak?

A válasz újfent igen. A szivárgás tehát megint nem tévedett: Deep Rock Galactic (PlayStation 5, PlayStation 4), DIRT 5 (PlayStation 5, PlayStation 4), továbbá Persona 5 Strikers (PlayStation 4). És ennyi. Nincsen plusz PlayStation VR-játék (tehát a novemberi hármassal elintézték, elég szomorú), semmi egyéb plusz. Ejj… ennél talán többet is megérdemelnének az előfizetők.

Addig pedig van még néhány nap, hogy a decemberi kínálatot bepótoljuk. Emlékeztetőképp felsoroljuk, hogy mikről is van szó: Godfall: Challenger Edition (PlayStation 5, PlayStation 4, ez NEM a teljes játék!); Lego DC Super-Villains (PlayStation 4), Mortal Shell (PlayStation 4); továbbá a novemberi kínálatból még három PlayStation VR-os alkotást is fel lehet kapni, igaz, ehhez rendelkeznünk kell a Sony ma már elavultnak nevezhető virtuális valóság-headsetével (The Persistence; The Walking Dead: Saints & Sinners – Standard Edition; Until You Fall).

Úgyhogy egy JRPG, egy rallyjáték és egy FPS várja az előfizetőket januárban. Legalább a műfajában van egy kis változatosság.

Forrás: PS Blog

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu