Dwayne Johnson határozottan, de szívélyesen visszautasítja Vin Diesel meghívását, hogy visszatérjen a Halálos Iramban 10-ben

Dwayne Johnson számára véget ért a Halálos Iramban-saga története

 

 

 

Bár Vin Diesel tavaly novemberben könyörgött Dwayne Johnsonnak, hogy csatlakozzon a Halálos Iramban 10-hez, az álomnak vége, és ‘The Rock’-ot nem láthatjuk többé a sikeres filmes franchise-ban. Egy december 29-én, szerdán megjelent új interjúban Johnson kifejezetten azt mondta, hogy nem érdekli, hogy visszatérjen Luke Hobbs szerepébe.

De nem csak ezt, hanem a 49 éves színész kritizálta kollégáját, amiért a közösségi oldalakon tett felkérést, mert négyszemközt már megegyeztek, és „manipulációnak” nevezte Diesel akcióját.

A CNN Entertainmentnek adott interjújában Dwayne Johnson kifejtette, hogy tavaly nyáron magánbeszélgetést folytatott Dieselrel, hogy „határozottan, de szívélyesen” visszautasítsa az ajánlatot, hogy visszatérjen a franchise-ba. A színész azt hitte, hogy lezárta az ügyet, ezért meglepődött, amikor Diesel visszatért az Instagramon, hogy megismételje az ajánlatot.

„Egyenesen megmondtam [Dieselnek], hogy nem fogok visszatérni a franchise-ba. Határozottan, de szívélyesen fogalmaztam, és azt mondtam, hogy mindig támogatni fogom a szereplőket, és mindig drukkolok, hogy a franchise sikeres legyen, de arra nincs esély, hogy visszatérjek.” És bár Diesel láthatóan jót akart, Johnson szerint a posztja „a manipulációjának a példája” volt, és kijelentette: „Vin legutóbbi nyilvános posztja a manipulációjának a példája volt. Nem tetszett, hogy a posztban felhozta a gyerekeit, valamint Paul Walker halálát. Hagyd ki őket ebből. Már hónapokkal ezelőtt beszéltünk erről, és egyértelmű megállapodásra jutottunk”.

Dwayne Johnson azonban igyekezett tisztázni, hogy sok sikert kíván a Halálos Iramban szereplőinek és stábjának a saga fináléjának sikeréhez, még ha ő nem is vesz részt benne. A fent említett interjúban Johnson hozzátette, hogy ő is tájékoztatta a Universal Pictures-t a döntéséről, és „mindenki nagyon támogatóan állt hozzá a probléma megértéséhez”.

Úgy tűnik tehát, hogy egyelőre nem tér vissza Luke Hobbs a két Halálos Iramban-búcsúfilmben. A Halálos Iramban 10 a tervek szerint 2023. május 19-én kerül a mozikba.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Vin Diesel (@vindiesel) által megosztott bejegyzés

Forrás: telemundo

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu