A The Last Of Us alkotója felfedte Ellie vezetéknevét, ami különös tisztelgés a videojátékok előtt

A Last of Us alkotója, Neil Druckmann hivatalos fiókján keresztül osztott meg egy tweetet, ami megerősíti azt, amit a rajongók már sejtettek

 

Több mint egy év telt el a The Last of Us Part II megjelenése óta, amely az elmúlt PlayStation-generáció egyik legfontosabb címe volt (az év játéka volt), a Naughty Dog pedig visszatért egy olyan franchise-hoz, amely már egyetlen játékkal a háta mögött is elég fontos volt, és most egy új multiplayerrel készül.

A világáról azonban még sok mindent kell tudni, és bár a második rész számos részletet hagy maga után, ha az egyes forgatókönyvek vagy beszélgetések apró nyomaira figyelünk, a minket ma foglalkoztatót nem tisztázták. Neil Druckmann, a The Last of Us rendezője ugyanis a Twitteren elárulta, mi Ellie vezetékneve.

Mint a stúdió társelnökének hivatalos fiókján olvasható üzenetben olvashatjuk, Ellie vezetékneve Williams, amivel Ken és Roberta Williamsnek, a két videojáték-tervezőnek állít emléket, akik a nyolcvanas évektől kezdve az észak-amerikai iparban kulcsszerepet játszó Sierra On-Line céget alapították. Olyan jól ismert címekkel, mint a King’s Quest és a Mystery House, a kalandjátékok műfajának élére álltak, Druckmann pedig nagy tisztelője munkásságuknak, amely számos, ma is a területen dolgozó fejlesztő számára inspirációul szolgált.

 

 

Ami Ellie Williams-t illeti, a rajongók már egy ideje felfigyeltek erre a részletre, amikor az első játék japán kézikönyvében Williams szerepelt a vezetékneveként, bár a Naughty Dog a fejlesztés során minden említést eltávolított róla, és nem tekintették ténynek. Egészen mostanáig, amikor a szerző maga mondta ki.

A The Last of Us-ról az elmúlt hónapokban egyéb, a saga körüli vonatkozásokról is szó esett, például magáról az HBO-s sorozatról, amelynek forgatása már elkezdődött, és szeptemberben mutatták be az első hivatalos képet, amelyen Pedro Pascalt láthattuk Joel szerepében és Bella Ramsey-t Ellie szerepében.

Forrás: as

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu