Halo Infinite: rejtett videó a végfőcímben – a rajongók máris találgatnak, mire utalhat [VIDEO]

A játékosok már találtak rejtett részleteket mind a Halo Infinite egyjátékos kampányában, mind a többjátékos módban.

 

 

Bár a fejlesztése kissé problémás volt, a Halo Infinite sok játékos álmát váltotta valóra. Éppen ezért van egy közösség, amely a folytatás minden titkát keresi, amit a játék legnagyobb mémjére, Craigre való szórakoztató utalás felkutatásával is bizonyítottak. Az új felfedezés azonban messze nem csak egy humoros anekdota, hiszen a játék végkicsengésében egy rejtett filmecskére akadtak.

Mondanunk sem kell, hogy a videót nem kommentáljuk, hogy elkerüljük a spoilereket azoknak a játékosoknak, akik véleményektől teljesen tisztán akarnak belevágni a kalandba, bár annyit elárulhatunk, hogy…

…a videó alig több mint 30 másodperc hosszú, és nem érinti a történet főbb aspektusait.

Viszont alább megtekinthetitek a felvételt, amely a Gamecheat13 YouTube-csatornájáról származik – ahol amúgy más, a játékhoz kapcsolódó érdekességekkel is találkozhat az érdeklődő.

Azt nem tudni, hogy a 343 Industries miért döntött úgy, hogy eltávolítja ezt a tartalmat a játékból, de ez nem akadályozza meg a játékosokat abban, hogy máris mindenféle elméleteket szajkózzanak a neten. Elvégre egy olyan érdekességről van szó, amely némileg bővíti a játékélményt, és olyan utalásokat tartalmaz, amelyeket a franchise rajongói kiszúrhatnak.

Nem ez az első titok, ami a Halo Infinite-ről kiderült, hiszen a hónap elején a többjátékos mód kapcsán derült fény számos érdekességre. Akárhogy is legyen, a Halo Infinite-nek sikerült nagy rést vájnia a hírekben és a játékosok szívében, köszönhetően a nosztalgia és a kiváló akció kombinációjának.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu